JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Göteborg / Järnbrott

Frekvensen

Yteffektivt och stilfullt för ett aktivt liv

Vid charmiga Radiotorget i stadsdelen Järnbrott bygger vi kvarteret Frekvensen. Här bor du på cykelavstånd till stadens puls, naturområden och havet.

Frekvensen innefattar ca 50 yteffektiva lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Oavsett vilken du väljer, får du en modern och välplanerad bostad. Öppna ytor mellan kök och vardagsrum ger luftigt intryck och skapar möjlighet till gemenskap.

Frekvensens läge kunde knappast vara bättre. Vid charmiga Radiotorget ligger vardagsservice samt kommunikationer nära. Gillar du att aktivera dig finns Änggårdsbergen, Linnégatans restauranger och Askimsbadet. På 10 minuter når du Västsveriges största köpcentrum, Frölunda Torg.

För att få förtur till det här bostadsprojektet och våra kommande bostäder behöver du bli VIP-kund. Läs mer om VIP-kund eller registrera dig direkt. 

Planerad säljstart vintern 2017/2018.

En del av en bättre stad

Den växande bristen på bostäder i Göteborg är en stor utmaning för staden. För att bemöta utmaningen samarbetar JM och Göteborgs stad i projektet Bostad2021 som pågår fram till Göteborgs 400 års jubileum. Projektet ska bidra till en bostadssatsning utöver det vanliga och målet är att göra Göteborg till en ännu bättre stad. Bostäderna i Frekvensen, är bara ett exempel på flera bostadsprojekt inom JM som ingår i satsningen. På JM bygger vi inte bara hus som du trivs i, vi är även samhällsbyggare som värnar om god utveckling för samhället som helhet.

I närheten

Kolla restider

    Jämför bostäder