JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Västra Götaland / Kviberg

Kvibergs Boulevard Till salu : Se lediga bostäder

INBJUDANDE HEM I GRÖNSKANDE KVARTER

 • Kommun: Göteborg
 • Område: Kviberg
 • Pris: 1 845 000 - 4 495 000 kr
 • Avgift: 2 300 - 4 700 kr
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 28 - 92 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress:
  41526 Göteborg
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2021 - Kvartal 2, 2021 (Preliminärt)
 • Bostäder: 72

I den levande och växande stadsdelen Kvibergsstaden bygger vi Kvibergs Boulevard. Välkommen hem till trygghet, grönska och stadskänsla – femton minuter från centrum.

Med Kvibergs kaserner i norr och Säveån i söder ligger Kvibergs Boulevard i ett bekvämt läge nära natur, kommunikationer och service. 

Med inspiration från den gamla kasernbyggnaden byggs två tegelröda hus med en inbjudande innergård. Här varierar lägenheterna från ett till fyra rum och kök, men gemensamt för alla är en väl tilltagen balkong, uteplats eller terrass. Lägenheterna på entréplan i lamellhuset får en unik planlösning med hela 3,6 meter i takhöjd. Ettorna på detta plan ger utrymme för mer tack vare ett  sovloft samt en klädkammare.

Kvibergsstaden är en växande stadsdel där många redan har flyttat in. Det finns flera planer för att göra området ännu mer levande, exempelvis med en ny förskola, matbutik samt löparspår – allt på promenadavstånd från Kvibergs Boulevard.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Kvibergs Boulevard

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

FRÅN HÖGT TILL LÅGT

Kvarteret består av ett lamellhus på fyra våningar och en vindsvåning närmast Kvibergsvägen samt ett högre punkthus på åtta våningar. Båda får i huvudsak en fasad av levande tegel, men med lite olika utföranden.  

Lamellhusets södra fasad kläs i en silvergrå furupanel. Den bidrar till att det blir en lite lättare och ljusare känsla mot den gemensamma gården. Sadeltaket i plåt får en harmonisk tegelröd nyans, precis som de två takkuporna.

Punkthuset blir den högsta byggnaden i detta område. Till skillnad från lamellhuset blir det ett lutande tak i papp, men med samma tegelröda nyans.

UNIKA ETTOR

På lamellhusets entrévåning är planlösningen maxad för rymliga kvadrat.  Här är takhöjden hela 3.6 meter och det finns gott om plats att inreda uppåt. Ett mysigt sovloft på sex kvadratmeter, en extra stor uteplats i söderläge och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Det är några av fördelarna med denna etagelägenhet. 

DITT ”GRÖNA” RUM

Alla lägenheter får antingen en väl tilltagen balkong, uteplats eller terrass med gott om plats för möblemang och odlingar. Här har du möjlighet till såväl lugna kaffepauser som trevliga middagar. I flera av lägenheterna kan du även göra tillvalet att glasa in din balkong. 

INBJUDANDE GÅRDSLIV

Den gemensamma innergården fylls inte bara med lummiga växter. Här inreds det med hammockar och grillplats för större sällskap. Låt barnen hitta nya kompisar på gården eller samla ihop vännerna till ett knytkalas. Belysningen är välplanerad i hela kvarteret, här kommer det vara härligt att umgås även under årets mörkare delar. 

FOKUSERA PÅ CYKELN

I Kvibergs Boulevard har du bra cykelförutsättningar. På bara 3 minuter kan du cykla till Kvibergs marknad, på 6 minuter når du Gamlestadstorget och endast 20 minuters cykelväg har du till centrum. Väl hemma i Kvibergs Boulevard finns det cykelparkeringar och en cykelstation där du kan mecka och pumpa. 

SKANDINAVISKT MED PERSONLIG CHARM

Inredningen i lägenheten genomsyras av noga utvalda material i tidlös och funktionell design. Basen, som vi kallar JM Original, består av en tålig trestavsparkett som sträcker sig från hall vidare in i vardagsrum, kök och sovrum. Väggar, dörrar och tak går i vitt, vilket ger dig möjligheten att inreda med din personliga stil. Kanske är det mormors gamla soffa, en stor abstrakt tavla eller en mängd egendrejade krukor?

ÖPPET = SOCIALT

Oavsett om du väljer en etta eller en fyra så har de flera saker gemensamt. De genomtänkta planlösningarna gör att du kan laga mat samtidigt som du hänger med i såväl vännernas samtal som barnens lek i vardagsrummet.  

Köket går i ljusa färger med köksskåp som är takanslutna. Luckorna från Marbodal är släta och vita, bänkskivan är av ljus laminat och det vita kaklet kommer från Centro. Vitvarorna är rostfria och energisnåla med kyl, frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Det är både snyggt och lättstädat.  

BADRUM SOM FÖRENKLAR LIVET

I ditt nya badrum hittar du allt du behöver för att leva enkelt och bekvämt – oavsett om du vill ta en dusch efter löpturen eller snabbt få bort ketchupfläckarna från barnens favoritkläder. Även de vita kakelväggarna och det gråa klinkergolvet är lätta att rengöra. Här finns smidig avlastningsyta på bänkskivan och goda förvaringsmöjligheter i kommod och överskåp.  

DINA PERSONLIGA VAL

Utöver grundinredningen JM Original har du även möjlighet att göra tillval inom ramen för den inredningskatalog som gäller för kvarteret. Du kan till exempel välja bland kakel- och klinkerplattor helt kostnadsfritt. Har du svårt att välja? Använd gärna en av våra JM-inredare som bollplank. Tillsammans kan ni utarbeta vilka tillval som ska sätta grunden i din drömlägenhet. 

ATTRAKTIV FÖRVARING

Förvaring är viktigt. Resväskor, jultomtar och säsongskläder – det är mycket som ska få plats. I lägenheterna i Kvibergs Boulevard finns det snyggt förpackad förvaring i form av skjutdörrsgarderober och klädkammare. I köket finns det även takanslutna köksskåp, med undantag i ettorna med högre takhöjd. 

SÅ HÄR FUNGERAR SOLSTUDIEN:

1. Välj tidsperiod för att hitta rätt soltimmar genom att klicka på 20 mars eller 21 juni.

2. Klicka och håll in vänster musknapp och dra i den vita pricken (tidsaxeln) i sidled. Nu ser du hur solen rör sig med tidsaxeln nederst i bilden.

Till solstudie

Så här fungerar modellen:

1. Välj storlek på lägenhet.
2. Håll in vänster musknapp och dra muspekaren åt höger eller vänster för att snurra bilden.
3. Använd scrollen för att zooma in och ut i bilden.Så här fungerar modellen:

Till virtuell visning

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Kviberg

  Kvibergsstaden har stora visioner och ångar av nybyggaranda och energi. Överallt möts du av en tro på framtiden och ett driv för att forma den nya stadsdelen. Idrott, hälsa och kultur är viktiga hörnstenar i utvecklingen och kring dessa fokusområden växer flera intressanta verksamheter fram. Redan nu står världens största hall för beachvolleyboll klar att besöka.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder