JM does not take responsibility for the translation
Svarte Mosse Villastad
Slutsålt

Göteborg / Länsmansgården

Svarte Mosse Villastad

Stadsnära småhus

Svarte Mosse Villastad

På en stabil berggrund bredvid Länsmansgårdens vackra naturområde bygger vi småhusområdet Svarte Mosse villastad. Det färdiga kvarteret kommer att bestå av 32 radhus och friliggande villor som bostadsrätter i en familjevänlig miljö. Alla småhus får en egen trädgård och parkeringsplats

Svarte Mosse villastad lånar sitt namn från Länsmansgårdens populära naturområde. I detta nybyggda småhuskvarter bor du mitt i naturen och samtidigt i en levande stadsdel. Hitta hem till en trivsam radhuslänga eller en av de friliggande villorna, med välplanerade ytor och gott om rum. Alla hus får nämligen två badrum, fyra sovrum, en klädkammare, ett rymligt vardagsrum samt ett stort och välutrustat kök.
 
Till alla hus i Svarte Mosse villastad ingår även en alldeles egen trädgård med träaltan där du får gott om plats för dina utemöbler, och ett förråd där du kan stuva undan såväl grill som trädgårdsredskap. Bilen parkerar du antingen i carport eller på hustomten. Eftersom vi bygger det nya småhusområdet nära Temperaturgatans buss- och spårvagnshållplats kan du låta bilen stå. Med spårvagn eller stombuss tar det bara 20 minuter till city.

Situationsplan över JMs planerade villor och radhus med etappförtydligande.

I närheten

Kolla restider

  Mitt i naturen och nära till service

  När du flyttar till Svarte Mosse villastad bor du granne med ett stort vackert naturområde. Inom promenadavstånd hittar du också Länsmansgårdens motionscentrum, Länsmanstorgets service och fler av områdets för- och grundskolor.

   Läs mer om Länsmansgården

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  Jämför bostäder