JM does not take responsibility for the translation
Atlas
Till salu Se lediga bostäder

Göteborg / Södra centrum

Atlas

Cityliv med industrikänsla

Atlas

Tätt inpå stadens puls och grönområdenas motionsmöjligheter gör vi nu plats för fler stadsmänniskor. Atlas är fortsättningen på det stadsmässiga kvarterslivet som börjat ta form närmast innerstaden.

Nu bygger vi ännu ett kvarter på en av Södra Centrums nyaste bostadsadresser i förlängningen av Korsvägen, Avenyn och Göteborgs evenemangsstråk. Projektet består av 146 lägenheter om ett till fyra rum och kök, i ett u-format hus som förpackas i gedigen industriarkitektur att vara stolt över. 

Genomgående präglas lägenheterna av modern inredning, goda förvaringsmöjligheter och välplanerade planlösningar. Bostäderna får fina ljusinsläpp tack vare stora fönster med spröjs. Flera av de mindre lägenheterna har stor klädkammare och alla lägenheter har tilltänkta utrymmen för sällskapsliv i kök och vardagsrum. De flesta får tilltagna balkonger, uteplatser eller till och med takterrasser. Parkeringsplatser finns i garage under huset.

Situationsplanen över Södra Centrum och Atlas. Etapp 1+2 är placerade till höger av bilden.

Bostäder i Atlas

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  07

  onsdag

  februari

  2018

  Vad händer innan inflytt?

  Du som har köpt en lägenhet i Brf Atlas har mycket att se fram emot innan det är dags att flytta in. Det kan kännas långt borta när bokningen just har gjorts och huset knappt har börjat byggas, men tiden går fort när det väl börjar ta fart.  

  KVARTERSKÄNSLA NÄRMAST INNERSTADEN

  I Atlas bor du med mataffärer, restauranger och kaféer, smidiga kommunikationer, parker och träningsmöjligheter utanför dörren, och har samtidigt citys rika utbud med nöjesliv och shopping runt hörnet. Lika nära är det till grönområdenas motionsmöjligheter. På två minuters gångavstånd ligger Varbergsgatans spårvagnshållplats. Med cykel tar du dig till Korsvägen på mindre än tio minuter och Delsjöns motionsspår ligger bara en kvart bort.

  Köpa bostadsrätt

  När du köper en nybyggd bostadsrätt skiljer sig förfarandet något från hur det går till att köpa en begagnad bostad.

   Så här går köpet till, steg för steg.

  Undertexter på svenska eller engelska får du genom att klicka på inställningar i filmfönstret. / For subtitles in English or Swedish, please change settings in the video.

  ETT STENKAST FRÅN MÖJLIGHETERNAS MÖLNDALSÅN

  Här bor du dessutom bara ett stenkast från Mölndalsån som på sikt kommer att göras mer tillgänglig. Längs ån planerar Göteborgs stad att fortsätta bygga blandstad med promenadstråk, fler broar samt gång- och cykelstråk som kan förstärka både stadslivet och de gröna upplevelserna vid vattnet.

  Jämför bostäder