JM does not take responsibility for the translation
Atlas 2
VIP-försäljning

Göteborg / Södra centrum

Atlas 2

CITYLIV MED INDUSTRIKÄNSLA

Atlas 2

Tätt inpå stadens puls och grönområdenas motionsmöjligheter gör vi nu plats för fler stadsmänniskor. Atlas är fortsättningen på det stadsmässiga kvarterslivet som börjat ta form närmast innerstaden.

Nu bygger vi ännu ett kvarter på en av Södra Centrums nyaste bostadsadresser i förlängningen av Korsvägen, Avenyn och Göteborgs evenemangsstråk. Projektet består av 146 lägenheter om ett till fyra rum och kök, i ett u-format hus som förpackas i gedigen industriarkitektur att vara stolt över. 

Genomgående präglas lägenheterna av modern inredning, goda förvaringsmöjligheter och välplanerade planlösningar. Bostäderna får fina ljusinsläpp tack vare stora fönster med spröjs. Flera av de mindre lägenheterna har stor klädkammare och alla lägenheter har tilltänkta utrymmen för sällskapsliv i kök och vardagsrum. De flesta får tilltagna balkonger, uteplatser eller till och med takterrasser. Parkeringsplatser finns i garage under huset.

Situationsplanen över Södra Centrum och Atlas. Etapp 1+2 är placerade till höger av bilden.

I närheten

Kolla restider

  Bo med bostadsrätt

  Som bostadsrättshavare är du alltid knuten till medlemskap i en bostadsrättsförening. Det betyder att du har medinflytande över hur fastigheten ska skötas.

   Läs mer här

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  JM Original

  Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment JM Original möter du en genomtänkt helhet från golv till tak.

   Läs mer om Inredningsval

  Lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder