JM does not take responsibility for the translation
Light Factory Nova, etapp 1
Till salu Se lediga bostäder

Göteborg / Södra centrum

Light Factory Nova, etapp 1

Ljust och rymligt med elegans

Light Factory Nova, etapp 1

Intresset för att bo i Light Factory är stort! I Nova säljetapp 1 finns det nu endast en lägenhet kvar till salu. Det är en ljus och välplanerad femma med genomgående hög standard och sober, elegant inredning. Klicka här för att läsa mer om denna lägenhet.

Var med när en ny adress i Södra centrum tar form, några minuter från Korsvägen. Light Factory Gbg är kvarteret som sätter Göteborgs södra centrum på kartan. I den elegant upplysta byggnaden gör vi plats för gemensam lounge, takterrass och två helgjutna boendekoncept: Nyx och Nova.

Den del av huset som byggs längs med Mölndalsvägen kallar vi för Nova. Det betyder bland annat stjärna på latin och är namnet för vår ljusa, stilrena och eleganta stil. I Nova finns lägenheter från små ettor på 35 kvm till rymliga femmor på 113 kvm. De flesta Nova-hem får genomgående planlösningar med ljusinsläpp från två håll. Samtliga bostäder får stora fönster och inglasad balkong eller uteplats i västerläge .

Med effektfull belysning, snygga inredningsdetaljer, gemensam lounge och inglasade balkonger blir Light Factory Nova ett hus att längta hem till. Diskreta skjutdörrar till sovrum, badrum med infällda spotlights samt parkettgolv av vitpigmenterad ask är några av detaljerna.

Light Factory blir ett bekvämt framtidsboende med smarta funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd intill bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Dessutom kommer affärslokalerna på bottenplan att bestå av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare.

Exklusivt i Nova

Förråd bredvid din bostad
Loungeyta med trådlöst internet
Elegant inredda och ljussatta trapphus
Glasad hiss mot gatan

Hemma i Nova

Diskreta skjutdörrar till sovrum
Helkaklat badrum med tvättutrustning och takdusch
Badrumskommod med trådlös ljudanläggning
Inglasad balkong eller uteplats i västerläge
Genomgående lägenheter med stora fönsterpartier
Infälld belysning i bad och hall

Situationsplan för Light Factory Gbg.

I närheten

Kolla restider

    Hitta hem-bloggen

    På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras! 

     Gå till Hitta hem-bloggen

    Jämför bostäder