JM does not take responsibility for the translation
Light Factory Nova, etapp 1
Slutsålt

Göteborg / Södra centrum

Light Factory Nova, etapp 1

Ljust och rymligt med elegans

04

fredag

december

2015

VR-glasögon gör premiär på årets sista visning

Virtual reality gör det möjligt att uppleva till exempel bostäder långt innan de är färdigställda. Istället för att titta på en ritning eller en 3d-bild kan man nu ”gå in” i rummet och se sig omkring. 

18

onsdag

november

2015

4 bra saker med Light Factory - Del 4: Ljuset

I den fjärde och sista delen av vår serie om 4 bra saker med Light Factory har vi valt att sätta rymden och ljuset i fokus. Bostäderna har inte bara unik ljussättning i form av belysning utan stor vikt har lagts vid att ta vara på dagsljusinsläppet i alla rum.  

04

onsdag

november

2015

4 bra saker med Light Factory - Del 3: Takterrass och gemensam lounge

Du som köper en bostad i Light Factory Gbg ska få gott om möjligheter till umgänge med dina grannar. Det är vårt bidrag till social hållbarhet i projektet. Vi tror nämligen att kärnan i ett socialt hållbart boende är harmoni mellan de boende kombinerat med både givna mötesplatser och möjlighet till samvaro. 

09

fredag

oktober

2015

4 bra saker med Light Factory - Del 2: Förvaring

När vi på JM tar fram förslag för nya projekt har vi alltid ett öra mot dig som kund. Några av de saker som alltid dyker upp som önskemål är balkong och kvadratsmarta planlösningar, men framförallt förvaring. Därför tänkte vi berätta om hur vi löst med förvaring i Light Factory Gbg. 

18

fredag

september

2015

4 bra saker med Light Factory - Del 1: Bilpool och laddstationer för elbilar

Light Factory är framtidsboendet för den medvetne stadsmänniskan. Vi har arbetat hårdare än någonsin för att skapa ett konceptboende för dig som älskar att njuta av centrumliv när det är som bäst. Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. I kvarteret blir det bekvämt och socialt att bo med butiker, café och kvartersrestaurang med stor uteservering i markplan samt gemensamt garage under den ljussatta gården. 

Jämför bostäder