JM does not take responsibility for the translation
Light Factory Nova, etapp 2 & 3
Till salu Se lediga bostäder

Göteborg / Södra centrum

Light Factory Nova, etapp 2 & 3

Ljust och rymligt med elegans

Light Factory Nova, etapp 2 & 3

Var med när en ny adress i Södra centrum tar form, några minuter från Korsvägen. Light Factory Gbg är kvarteret som sätter Göteborgs södra centrum på kartan. I den elegant upplysta byggnaden gör vi plats för gemensam lounge, takterrass och två helgjutna boendekoncept: Nyx och Nova.

Den del av huset som byggs längs med Mölndalsvägen kallar vi för Nova. Det betyder bland annat stjärna på latin och är namnet för vår ljusa, stilrena och eleganta stil. I Nova etapp 2 finns lägenheter från ettor på 35 kvm till rymliga femmor på 113 kvm. De flesta Nova-hem får genomgående planlösningar med ljusinsläpp från två håll. Samtliga bostäder får stora fönster och balkong eller uteplats i västerläge .

Med effektfull belysning, snygga inredningsdetaljer, gemensam lounge och balkonger blir Light Factory Nova ett hus att längta hem till. Där badrum med infällda spotlights samt parkettgolv av vitpigmenterad ask är några av detaljerna.

Light Factory blir ett bekvämt framtidsboende med smarta funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd intill bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Dessutom kommer affärslokalerna på bottenplan att bestå av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare.

Exklusivt i Nova

Förråd bredvid din bostad
Loungeyta med trådlöst internet
Elegant inredda och ljussatta trapphus
Glasad hiss mot gatan

Hemma i Nova

Helkaklat badrum med tvättutrustning och takdusch
Badrumskommod med trådlös ljudanläggning
Balkong eller uteplats i västerläge
Välplanerade lägenheter med stora fönsterpartier
Infälld belysning i bad och hall


I närheten

Kolla restider

    Jämför bostäder