JM does not take responsibility for the translation

Västra Götaland / Södra centrum

Light Factory Nova, etapp 2 & 3 Slutsålt

Ljust och rymligt med elegans

 • Kommun: Göteborg
 • Område: Södra centrum
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 34 - 113 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Bostäder: 91

Var med när en ny adress i Södra centrum tar form, några minuter från Korsvägen. Light Factory Gbg är kvarteret som sätter Göteborgs södra centrum på kartan. I den elegant upplysta byggnaden gör vi plats för gemensam lounge, takterrass och två helgjutna boendekoncept: Nyx och Nova.

Den del av huset som byggs längs med Mölndalsvägen kallar vi för Nova. Det betyder bland annat stjärna på latin och är namnet för vår ljusa, stilrena och eleganta stil. I Nova etapp 2 finns lägenheter från ettor på 35 kvm till rymliga femmor på 113 kvm. De flesta Nova-hem får genomgående planlösningar med ljusinsläpp från två håll. Samtliga bostäder får stora fönster och balkong eller uteplats i västerläge .

Med effektfull belysning, snygga inredningsdetaljer, gemensam lounge och balkonger blir Light Factory Nova ett hus att längta hem till. Där badrum med infällda spotlights samt parkettgolv av vitpigmenterad ask är några av detaljerna.

Light Factory blir ett bekvämt framtidsboende med smarta funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd intill bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Dessutom kommer affärslokalerna på bottenplan att bestå av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare.

Exklusivt i Nova

Förråd bredvid din bostad
Loungeyta med trådlöst internet
Elegant inredda och ljussatta trapphus
Glasad hiss mot gatan

Hemma i Nova

Helkaklat badrum med tvättutrustning och takdusch
Badrumskommod med trådlös ljudanläggning
Balkong eller uteplats i västerläge
Välplanerade lägenheter med stora fönsterpartier
Infälld belysning i bad och hall

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Byggnaden kommer att dra blickarna till sig med den upplysta fasaden och stadskvalitéerna med ett flertal affärslokaler i bottenvåningen. Under huset blir det parkeringsgarage som du når med hiss direkt ifrån trapphusen. Förråd placeras på samma våningsplan som bostäderna och extra omsorg läggs på att inreda och ljussätta trapphusen.

Den långa delen av huset huset som byggs längs med Mölndalsvägen kallar vi för Nova. Det betyder bland annat stjärna på latin och är namnet för vår ljusa, stilrena och eleganta personlighet. Byggnaden kommer att dra blickarna till dig med en effektfullt upplyst fasad i ljust tegel. De översta våningarna täcks av gyllene, belysta keramikplattor som reflekterar ljuset på ett effektfullt sätt.

Nova innehåller allt från smarta ettor till rymliga fyror och femmor på de övre våningarna. I samband med restaurangen på bottenplan kommer vi att ha en gemensam vardagsrumslounge med trådlöst internet. Nova är något för den som gillar den nordiska stilen med golv i vitpigmenterad ask, kakel av vit granit, rostfria vitvaror, mattkromad blandare, kritvita väggar och foder, bänkskiva i varmgrå laminat och infällda spotlights med dimmer i hall och bad.

Sobra kök

Köken i Nova är ljusa och funktionella med öppen planlösning och stor sällskapsyta. En varmgrå laminatbänkskiva och kakelplattor i vitmelerad kustgranit ger karaktär åt det i övrigt bländvita köket. Vitvarorna ifrån Siemens är energisnåla och går i rostfritt.

Genomgående planlösningar

Novas ettor blir ljusa och yteffektiva. Tvåorna finns i två versioner, en mer kompakt variant med skjutdörrar till sovrummet och en genomgående, långsmal variant med skjutdörrar i klarglas. Treorna får ett rymligt kök med bardisk mot vardagsrummet och skjutdörrar till sovrummet. Fyrorna får vinkelformat kök, klädkammare, extra WC och öppen planlösning. Femmorna får öppen planlösning, extra WC, rymligt kök och två separata sovavdelningar. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd precis utanför dörren.

Rogivande lounge

På bottenvåningen i Light Factory Nova kommer det finnas en lounge inredd med bland annat soffa, pentry och matplats. Här kan du finna arbetsro med en kopp kaffe och koppla upp dig mot fritt Wi-Fi eller använda loungen som mötesrum.

Varenda detalj har stötts och blötts för att hitta den perfekta kombinationen för ditt Nova-hem. Därför behöver du inte göra några ändringar eller tillval, utan kan redan nu lugnt luta dig tillbaka och fundera över vad du ska ha på väggarna eller hitta den perfekta lampan som matchar den kritvita väggen.

Här finns en tydlig specifikation över vad som ingår i Nova. 

Om området

Södra centrum

En promenad längs Göteborgs evenemangsstråk tar dig förbi några av innerstadens allra mest attraktiva besöksmål och landmärken: Nya Ullevi, Gothia Towers, Universeum, Världskulturmuseet. Flanerar du en liten stund till, är du strax i Södra centrum.

 Läs mer

Trygghets­paketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder