JM does not take responsibility for the translation
Light Factory Nova, etapp 2 & 3
Till salu Se lediga bostäder

Göteborg / Södra centrum

Light Factory Nova, etapp 2 & 3

Ljust och rymligt med elegans

Byggnaderna

Light Factory Gbg blir ett L-format hus i 10 våningar längs Mölndalsvägen och Falkenbergsgatan. Inuti ryms 234 lägenheter från 1-5 rum och kök, genomsyrade av två kompletterande personligheter: Nova och Nyx.

Byggnaden kommer att dra blickarna till sig med den upplysta fasaden och stadskvalitéerna med ett flertal affärslokaler i bottenvåningen. Under huset blir det parkeringsgarage som du når med hiss direkt ifrån trapphusen. Förråd placeras på samma våningsplan som bostäderna och extra omsorg läggs på att inreda och ljussätta trapphusen.

Den långa delen av huset huset som byggs längs med Mölndalsvägen kallar vi för Nova. Det betyder bland annat stjärna på latin och är namnet för vår ljusa, stilrena och eleganta personlighet. Byggnaden kommer att dra blickarna till dig med en effektfullt upplyst fasad i ljust tegel. De översta våningarna täcks av gyllene, belysta keramikplattor som reflekterar ljuset på ett effektfullt sätt.

Nova innehåller allt från smarta ettor till rymliga fyror och femmor på de övre våningarna. I samband med restaurangen på bottenplan kommer vi att ha en gemensam vardagsrumslounge med trådlöst internet. Nova är något för den som gillar den nordiska stilen med golv i vitpigmenterad ask, kakel av vit granit, rostfria vitvaror, mattkromad blandare, kritvita väggar och foder, bänkskiva i varmgrå laminat och infällda spotlights med dimmer i hall och bad.

Sobra kök

Köken i Nova är ljusa och funktionella med öppen planlösning och stor sällskapsyta. En varmgrå laminatbänkskiva och kakelplattor i vitmelerad kustgranit ger karaktär åt det i övrigt bländvita köket. Vitvarorna ifrån Siemens är energisnåla och går i rostfritt.

Genomgående planlösningar

Novas ettor blir ljusa och yteffektiva. Tvåorna finns i två versioner, en mer kompakt variant med skjutdörrar till sovrummet och en genomgående, långsmal variant med skjutdörrar i klarglas. Treorna får ett rymligt kök med bardisk mot vardagsrummet och skjutdörrar till sovrummet. Fyrorna får vinkelformat kök, klädkammare, extra WC och öppen planlösning. Femmorna får öppen planlösning, extra WC, rymligt kök och två separata sovavdelningar. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd precis utanför dörren.

Rogivande lounge

På bottenvåningen i Light Factory Nova kommer det finnas en lounge inredd med bland annat soffa, pentry och matplats. Här kan du finna arbetsro med en kopp kaffe och koppla upp dig mot fritt Wi-Fi eller använda loungen som mötesrum.

Jämför bostäder