JM does not take responsibility for the translation
Light Factory Nyx
Slutsålt

Göteborg / Södra centrum

Light Factory Nyx

rå industrikänsla med attityd

Light Factory Nyx

Var med när en ny adress i Södra centrum tar form, några minuter från Korsvägen. Light Factory Gbg är kvarteret som sätter Göteborgs södra centrum på kartan. I den elegant upplysta byggnaden gör vi plats för gemensam lounge, takterrass och två helgjutna boendekoncept: Nyx och Nova.

Nyx, som i grekisk mytologi är nattens gudinna, representerar den mörkare och lite råare delen av Light Factory. Här finns ettor på 35 kvm, smarta tvåor på 43 kvm och gaveltreor på 72 kvm. Mot väggarnas och trägolvets ljusgrå nyanser bryter lister, eluttag och strömbrytare i svart. I studiolägenheterna markerar en avskiljande vägg i galvaniserad sträckmetall gränsen till sovplatsen, medan de större bostäderna får skjutdörrar mellan sov- och vardagsrum. 

Med effektfull belysning, snygga inredningsdetaljer, gemensam tvättlounge och takterrass blir Light Factory Nyx ett hus att längta hem till. Vitvaror och lister i svart, badrum med infällda spotlights och djupa fönsternischer är några av detaljerna.

Light Factory blir ett bekvämt framtidsboende med funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd på samma våning som bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Dessutom kommer affärslokalerna på bottenplan att bestå av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare.

Exklusivt i Nyx

Förråd på samma våningsplan som din bostad
Gemensam takterrass
Tvättlounge i entréplan
Omsorgsfullt inredda och ljussatta trapphus

Hemma i Nyx

Kvadratsmart planlösning
Helkaklat badrum
Badrumskommod med trådlös ljudanläggning och takdusch
Skjutdörrar med spegelglas i hallen
Infälld belysning i bad och hall

Situationsplan för Light Factory Gbg.

I närheten

Kolla restider

    "Nyx får en djärv men välbalanserad grund där en dramatisk svärta spelar mot en ljusgrå bas."

    Jämför bostäder