JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Göteborg / Södra centrum

Södertull

I det snabbt växande Södra centrum som en gång utgjorde Göteborgs industri och handelsområde växer det nya kvarteret Södertull fram. Här bor du i centrala stan samtidigt som du är omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms fabriker och bryggeri. Du bor välplanerat, modernt och med goda kommunikationer.

När Södertull står klart kommer kvarteret att innefatta ca 180 bostäder. Allt ifrån smarta mindre lägenheter med 1 rum och kök, till välplanerade tvåor och treor. Oavsett storlek, blir lägenheterna väldisponerade och inrymmer modern utrustning som underlättar din vardag. Öppna ytor mellan kök och vardagsrum möjliggör inte bara ett luftigare intryck utan skapar också större möjlighet till gemenskap och glädje bland vänner och familj. 

Läget för Södertull kunde knappast vara bättre. Granne med kvarteret finner du träningscenter, restauranger, hotell och ICA Maxi. Inte långt borta finns även Johanneberg Science Park och Chalmers högskola med tusentals arbetstillfällen samt Korsvägen med nöje och kultur. I nära anslutning finns dessutom spårvagns- och busshållplats som tar dig till Korsvägen på snabba 7 minuter.

Planerad säljstart 2018 och planerad inflytt 2020.

En del av en bättre stad

Den växande bristen på bostäder i Göteborg är en stor utmaning för staden. För att bemöta utmaningen samarbetar JM och Göteborgs stad i projektet Bostad2021 som pågår fram till Göteborgs 400 års jubileum. Projektet ska bidra till en bostadssatsning utöver det vanliga och målet är att göra Göteborg till en ännu bättre stad. Bostäderna i Södertull, är bara ett exempel på flera bostadsprojekt inom JM som ingår i satsningen. På JM bygger vi inte bara hus som du trivs i, vi är även samhällsbyggare som värnar om god utveckling för samhället som helhet.

Bli VIP-kund redan idag och få förtur.

 

Situationsplan över Södertull.

I närheten

Kolla restider

    Jämför bostäder