JM does not take responsibility for the translation
Södertull
Planerat

Göteborg / Södra centrum

Södertull

Cityliv och unik inredning

Södertull

Välkommen till det stadsmässiga innerstadskvarteret Södertull. Här planerar vi för 200 välplanerade lägenheter endast sju cykelminuter från Korsvägen.

I Södra centrum förvandlas industriområden till stadskvarter. Lägenheterna har genomtänkta och öppna planlösningar med bra förvaringsmöjligheter. Här kan du varva aktiviteter och lugn, med närhet till såväl stadspuls som grönområden och nöjesliv.

Lägenheterna i Södertull sträcker sig från ett till fyra rum och kök. Här får alla en stor möblerbar balkong eller uteplats. De flesta vetter mot den mysiga innergården. Ta en spontanfika med en ny granne eller bjud över vännerna på grillkväll. Har de långt hem så finns det en gemensam övernattningslägenhet i kvarteret.

Vi planerar att säljstarta Södertull för våra VIP-kunder under våren 2018. Bli VIP-kund här redan idag och få chansen till förtur.

Situationsplan över Södertull.

I närheten

Kolla restider

  RIKT KVARTERSLIV

  I Södertull bor du nära allt vardagslivet kan tänkas behöva – med mataffärer, caféer, restauranger, träningscenter och småbutiker runt hörnet. Vill du uppleva ännu mer av Göteborg har du endast fyra minuters gångavstånd till spårvagnshållplatsen. Härifrån kan du nå Korsvägen på under sju minuter.

  GLÖM INTE CYKELN

  I Södertull finns hela 500 cykelplatser, varav 300 ligger på bekvämt rullavstånd inne i huset närmast skogspartiet. Här hittar du cykelställ i två våningar och en hörna där du kan skruva till muttrar eller ge däcken lite extra luft. På innergården finns ytterligare 200 cykelplatser.

  EN DEL AV EN BÄTTRE STAD

  Den växande bristen på bostäder i Göteborg är en stor utmaning för staden. För att bemöta utmaningen samarbetar JM och Göteborgs Stad i projektet BoStad2021 som pågår fram till Göteborgs 400-årsjubileum. Projektet ska bidra till en bostadssatsning utöver det vanliga och målet är att göra Göteborg till en ännu bättre stad. Bostäderna i Södertull är bara ett exempel på flera bostadsprojekt inom JM som ingår i satsningen. På JM bygger vi inte bara hus som du trivs i, vi är även samhällsbyggare som värnar om god utveckling för samhället som helhet.

  Jämför bostäder