JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Västra Götaland / Västra Frölunda

Frekvensen Till salu : Se lediga bostäder

Cykelavstånd till det mesta

 • Kommun: Göteborg
 • Område: Västra Frölunda
 • Pris: 1 695 000 - 3 420 000 kr
 • Avgift: 2 500 - 4 000 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 3
 • Boarea: 34 - 70 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Bildradiogatan 8B
  42134 Västra Frölunda
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 50 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 49

Välkommen hem till Frekvensen. Här hittar du ett mysigt och naturnära kvarter med cykelavstånd till centrum.

I stadsdelen Järnbrott ligger trevliga villakvarter och lägenhetshus från 50- och 60-talet. Mitt i detta område bygger vi Frekvensen. I ett rött tegelhus gör vi plats för 49 moderna lägenheter om 1-3 rum och kök. Oavsett vilken storlek som passar dig bäst kommer din nya bostad vara ljus, med genomtänkt planlösningar.

Här bor du mittemellan natur, shopping, hav och centrum – och allt nås på cykel. På 7 minuter är du uppe vid Änggårdsbergen som bjuder in till såväl backiga åkturer som promenadslingor och mysiga grillplatser. På 6 minuter når du Frölunda torg, med ett brett shoppingutbud. 14 minuter bort ligger Linnégatan, med otaliga restauranger och barer.

Intill Frekvensens kvarter ligger även Radiotorget. Här kan du bland annat kan köpa färsk röding i fiskaffären, ladda upp med gott från tobaksaffären, smaka på caféets goda semlor och ta med en hämtpizza när du inte orkar laga mat. Torget håller på att utvecklas med nya lokaler och bostäder. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Frekvensen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Colorwashed i modern tappning

Vi gör ett projekt som är colorwashed, alltså allt är i samma färg. Teglet, fogarna, fönstren, stuprännorna - allt är rött, berättar Kajsa Crona, arkitekt på Sweco. 

Vår förhoppning är att du ska känna dig tillfreds och få bra vibbar av att komma hem till Frekvensen. För att skapa en egen karaktär för huset har vi i entrén tagit fram frekvensen för Satisfaction med The Rolling Stones illustrerad på väggen i ena trapphuset. I det andra ritas tonerna av Good Vibrations med The Beach Boys. Osäker på vilken frekvens som är vilken? Låtnamnet står ovanför postfacken.

GENOMTÄNKTA KVADRAT

I den röda byggnaden finns 49 lägenheter om 1-3 rum och kök. Boytorna sträcker sig från 34 till 70 kvadrat, planerade så att du får ut så mycket som möjligt av din nya bostad. De genomtänkta kvadraten skapar både rymd och ljus. 

GRÖNA PLATSER

I Frekvensen får alla en egen balkong eller uteplats. Här byts teglet ut mot träpanel, men den behåller den tegelröda färgen. På panelen finns plats för både ljuskällor och spaljéer, så att du kan skapa en mysig oas ute i det grönröda.

Utöver den egna balkongen eller uteplatsen får alla en gemensam uteplats i öster. Här finns det plats för växter och umgängesytor för dig och dina nya grannar. 

BRA PLATS FÖR CYKELN

Att Frekvensen är lätt att nå på cykel är det svårt att undgå, men det märks också i byggnaden. Det finns många cykelplatser både i garaget och på gården. I garaget görs det också plats för en liten verkstad med cykelpump och utanför cykelförrådet finns ett skåp för hjälmar och andra cykeltillbehör.

Nymodigt och hållbart

Du möter de hållbara materialvalen så fort du kliver in i din nya bostad. Här välkomnas du av en klassisk ekparkett som ligger genomgående i bostaden. Väggarna är genomgående vitmålade i vardagsrum, kök och sovrum. I de flesta rum har fönstren en låg bröstningshöjd – för att få in så mycket ljus som möjligt.

Basen i inredningen kommer från JM Original, där våra inredare tagit fram en inredning i ljusa toner. Här har du alla möjligheter att inreda med just din karaktäristiska stil. Kanske vill du ha det minimalistiskt i svart och vitt? Möjligheterna är många och valen bara dina. 

INBJUDANDE KÖK

Köket brukar kallas för hemmets hjärta och det stämmer även i Frekvensen. Samla vänner och familj kring de praktiska arbetsytorna eller en spelstund vid matbordet. Även här går färgskalan i ljusa toner, med vita köksluckor, grå bänkskiva och fullutdragslådor med dämpning. De rostfria vitvarorna är självklart energisnåla.

DIN EGEN TVÄTTSTUGA

Ditt nya badrum är klätt i lättskött kakel och klinker. Här finns det plats att tvätta både dig själv som dina kläder. I ena hörnet hittar du en duschhörna i klarglas och i en annan finns tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Burkar och flaskor kan du sedan enkelt stuva undan i den vita kommoden.

MER ATT VÄLJA MELLAN

Din nya bostad kommer med basinredningen JM Original. Eftersom vi vill att du ska trivas i ditt nya hem har du också möjlighet att göra egna tillval. Det finns ett inredningssortiment med allt ifrån lister till köksluckor och dörrhantag. Använd JMs inredare som bollplank, så kan ni tillsammans ta fram de inredningsval som bäst passar din drömlägenhet. 

LÄS MER OM JM ORIGINAL

EN VÄXANDE STAD

Göteborg blir allt folktätare och bristen på bostäder växer. Det är en stor utmaning för staden. JM samarbetar med Göteborg Stad i projektet BoStad2021, vars mål är att bidra till en bostadssatsning utöver det vanliga. Samtidigt vill vi också göra Göteborg till en ännu bättre stad. Bostäderna i Frekvensen är bara ett av flera bostadsprojekt hos JM som ingår i projektet. JM bygger inte bara bostäder att trivas i, vi är också samhällsbyggare som vill bidra till god utveckling för samhället som helhet. 

under kvarten till havet

Något av det bästa med Göteborg är läget vid kusten, något som märks även vid Frekvensen. På 13 cykelminuter är du framme vid Askimsbadet där du kan ta ett dopp i det blå eller bara vandra längsmed saltstänkta klippor. Cyklar du några minuter till kan du nå både Rörviksbadet och Näsetbadet.

Änggårdsbergen

På sju cykelminuter når du Änggårdsbergen. Här finns en stor skogsoas, omringad av centrala Göteborg. Det är ett aktivitetstätt område som är populärt bland friluftstörstande göteborgare.

I Änggårdsbergen finns det många leder och stigar där du kan leta svamp eller gå en mysig hundpromenad i en svårslagen natur. Ta med termosen till någon av bergens sjöar och mossar. Vill du hellre äta än dricka finns det flera grillplatser att stanna vid i området.

Hästar och hundar är inte de enda djuren du kan tänkas stöta på i Änggårdsbergen. Skogsområdet är populärt bland fågelskådare och har du tur kan du få se en nattskära eller kattuggla. Även älgar, rådjur, mårdar och fältharar kan vandra runt bland träden.

Aktiviteter med fart

Vill du röra dig snabbare än en söndagsflanör kan du ändå stanna i bergen. Här finns nämligen flera uppmärkta leder där du kan jogga under lövkronorna eller susa ner på din mountainbike på cykelstigarna. I de södra delarna av berget finns det också ett uppmärkt ridspår längs en vacker och kuperad terräng.

SÅ HÄR FUNGERAR SOLSTUDIEN:

1. Välj tidsperiod för att hitta rätt soltimmar genom att klicka på 20 mars eller 21 juni.

2. Klicka och håll in vänster musknapp och dra i den vita pricken (tidsaxeln) i sidled. Nu ser du hur solen rör sig med tidsaxeln nederst i bilden.

Till solstudie

Vi gör ett projekt som är colorwashed, alltså allt är i samma färg. Teglet, fogarna, fönstren, stuprännorna - allt är rött, berättar Kajsa Crona, arkitekt på Sweco.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Västra Frölunda

  Västra Frölunda är ett stadsdelsområde väster om Göteborg. Här ligger stadsdelen Järnbrott som erbjuder den där perfekta blandningen av hav, natur och stad. I direkt anslutning till Radiotorget finner du service och goda kommunikationer.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder