JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Kungälv / Kongahälla

Stadsporten Etapp 1

Nybyggt med närhet till allt

KÖPANMÄLAN
Den 13-23 april kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser, planritningar och bostadsväljaren samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas alla val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

Med Kungälvs nya resecentrum ca 100 meter från porten är läget idealiskt för dig som snabbt vill kunna nå Göteborg eller andra delar av regionen. Samtidigt finns det mesta du behöver rakt över gatan. I Kongahälla Shopping samlas 100 butiker, restauranger och en välsorterad mataffär under samma tak. En mer serviceinriktad granne får man leta efter.

Stadsporten blir ett flerbostadshus med 79 bostäder från smart planerade ettor med balkong eller uteplats till fyror högst upp med dubbla takterasser och penthousekänsla.

Lägenheterna blir ljusa, moderna och har fokus på bra planlösningar. Kvarteret ramar in en trevlig innergård som används till såväl avslappning som rörelse och lek. I källarplanet kommer det att finnas parkeringsplatser.

Stadsporten säljstartar till våra VIP-kunder måndag den 3 april. Passa på att registrera dig nu så du kan vara med och välja först.

Bli VIP-kund och få förtur till bostäderna
För att få förtur till det här bostadsprojektet och våra kommande bostäder behöver du bli VIP-kund. Läs mer om VIP-kund eller registrera dig direkt.

Situationsplanen över Kongahälla med Stadsporten och Borggården inringat.

I närheten

Kolla restider

  Tre matupplevelser längs Västra Gatan i Kungälv

  Kungälv Resecentrum

  Du som flyttar in i Stadsporten bor på kort promenadavstånd från det mesta i Kungälv. Men det stannar inte där. Hundra meter från din port ligger stans nya resecentrum med smidiga förbindelser till hela regionen.

   Läs mer

  En stad i staden

  Med 900 nya bostäder, fina grönområden och ett rikt utbud av butiker och service blir Kongahälla en helt ny värld i Kungälv. Härifrån promenerar du ledigt till natur- områden, idrottsanläggningar, kulturhus och stans mysiga stadskärna. Läget är en strategisk fullträff för dig som jobbar i Göteborg.

   Läs mer om Kongahälla

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Tryggt med nybyggt

  När du flyttar in i en av våra nybyggda bostäder får du ett modernt, fräscht boende med nytt kök, nya golv, nytt badrum och nymålade väggar. När väl möblerna är på plats har du tid över att ägna dig åt det du själv vill.

   Läs mer om att köpa nytt

  Hitta hem-bloggen

  På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras! 

   Gå till Hitta hem-bloggen

  Jämför bostäder