JM does not take responsibility for the translation
Tribunen
Slutsålt

Mölndal / Kvarnbyvallen

Tribunen

GRÖNSKANDE TOPPLÄGE PÅ KVARNBYVALLEN

Tribunen

 

På Kvarnbyvallen i Mölndal bygger JM tre punkthus med 39 moderna och välplanerade lägenheter. Dessa placeras i områdets sydöstra del längs bergskammen i anslutning till områdets högsta punkt. Kvarteret Tribunen med sina nyproducerade lägenheter blir det sista i området som utvecklas till att bli ett av Mölndals populäraste.

Här bor du trivsamt i en lugn miljö med naturen som bakgård och med gångavstånd till centrum. Från lägenheten har du nära till såväl natur som restauranger och butiker. 

Lägenheterna finns om två till fyra rum och kök. De är alla utformade till välplanerade gavellägenheter med stora kvadratiska fönster och har antingen balkong, uteplats eller terrass för maximalt ljusinsläpp och för att du ska kunna njuta av naturen så väl inomhus som utomhus. Vare sig du väljer en av de välplanerade tvåorna, eller bosätter dig i en exklusiv fyra med dubbla takterrasser, kan du räkna med ett extra trivsamt boende där varje kvadratmeter är genomtänkt.

Runt husen skapas en grönskande oas och det planteras bland annat klätterväxter, japansk magnolia och glanskörsbär. 

Tribunen blir sista chansen för dig som vill bosätta dig i attraktiva Kvarnbyvallen. Här bor du med bekvämt avstånd till det mesta och bara ett stenkast från JMs unika hiss. Den går längs med berget och tar dig direkt från Kvarnbyvallen ner till Störtfjällsgatan och vidare till knutpunkten Mölndals bro. Därifrån är såväl Mölndal centrum som Göteborg city, via kommunikationer, bara några minuter bort.

Preliminär inflyttning är kvartal 4 2017.

Situationsplan över Kvarnbyvallen med Tribunens punkthus markerade i söder och med visningslägenheten inritad på Kvarnbyvallen 27.

I närheten

Kolla restider

    Få förtur till din drömbostad

    Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

     Läs mer och registrera dig

    Jämför bostäder