JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Västra Götaland / Öjersjö

Öjersjö Planerat

Gökegård

  • Kommun: Partille
  • Område: Öjersjö
  • Boendeform: Villa
  • Upplåtelseform: Äganderätt
  • Status: Planerat
  • Bostäder: 141

Just nu pågår detaljplanearbetet för fullt. Vi ber att få återkomma med närmare information om byggstart och inflyttning i ett senare skede. Hemsidan uppdateras kontinuerligt så kika in här emellanåt för fortsatt uppdatering kring projektet. 

I hjärtat av Öjersjö planerar JM, ihop med andra byggherrar, att uppföra ett helt nytt område - Gökegård. Här planeras för en blandad bebyggelse med flerbostadshus, radhus och småhus. Totalt planerar vi att bygga 48 st småhus, 26 st radhus och ca 60 lägenheter med bostadsrätt.

Som en första etapp uppförs ett flerbostadshus med cirka 60 välplanerade, yteffektiva och moderna lägenheter, om två till fyra rum och kök. Intill planeras även ett litet centrum med matbutik, café mm.

Området ligger intill Gökegårdsvägen och sträcker sig ifrån Nya Öjersjövägen i söder till Kåsjön i Norr. Här skapas en ny oas med naturen intill husknuten. Fantastiskt naturliv med skogspromenader och bad i Kåsjön finner du i närområdet. Även Delsjöområdet når du med en skogspromenad eller en cykeltur som tar ca 10 minuter. Känner du för en tur in till Göteborg tar du dig med bil på ca 10 minuter eller med buss på ca 15 minuter. Ska du istället iväg på äventyr lite längre hemifrån så har du Landvetter flygplats på nära avstånd som du når på ca 15 minuter med bil.  

Området i Gökegård delas in i delområdena Östra Höjden, Ängen och Centrum. Dessa kan du se tydligare på situationsplanen för området

  • Planerat

  • VIP-försäljning

  • Bearbetning VIP

  • Säljstart

  • Byggstart

  • Inredningsval

  • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

 

Kommunikationer

Igenom Öjersjö passerar Västtrafiks busslinjer 503, 513 och 516. dessa tar dig bland annat till Partille, Mölnlycke och Göteborg. Buss 513 är den linje som trafikeras mest och den tar dig till och från Göteborgs city på cirka 15 minuter, så gott som hela dygnet.

För dig som åker bil tar du dig snabbt och enkelt ut på de stora lederna Boråsleden eller E20. Till och från Göteborg tar det cirka 10 minuter. 

Härliga naturstråk och golfbana

Du som älskar långa skogspromenader, löprundor, härliga utflykter, bad eller fiske kommer trivas som fisken i vattnet i Öjersjö med naturstråk så som Delsjöområdet och Kåsjön alldeles i närheten. Här finner du också Bertilssons stuga där man i en härlig atmosfär sätta sig ner och avnjuta en god fika eller lättare lunch.

Strax söder om Öjersjö och Gökegård finner du även Partille Golfklubb som tillhandahåller en 18-håls golfbana i ett härligt grönskande område.

Shopping

Dagligvaruhandel finns redan i Öjersjö idag. Allt ifrån matvarubutik till postutlämning och restauranger finns vid Öjersjö centrum och i området kring Gökegård kommer nya butikslokaler att fyllas med handel. Bland annat så kommer COOP att slå upp portarna i nya fräscha lokaler.

Systembolag, fler matvarubutiker och frisörer finner man i Mölnlycke som ligger bara några kilometer bort och för dig som vill tillbringa en heldag med shopping är köpcentrumet Allum i Partille eller Göteborgs city bästa rekommendationerna.

Skolor och förskolor

Precis intill området Gökegård ligger grundskolan Öjersjö Brunns skola. Här finna klasser i årskurs F-9 och skolan ligger på cirka 5 minuters gångavstånd. Öjersjö Storegårdsskola är ytterligare en av elva kommunala grundskolor i Partille kommun och ligger i nära anslutning till Gökegård. På skolan går elever från förskoleklass till och med årskurs 6.

 Läs mer om skolorna i området

Kolla restider

    Om området

    Öjersjö

    Gökegård ligger i natursköna Öjersjö, precis intill Kåsjön. Här finns en otrolig framtidstro och Öjersjö är en av de orter som ökar mest i befolkning i regionen. Läget är perfekt avskilt ifrån storstadslivet, men ligger endast 10 minuter ifrån Göteborg.

     Läs mer

    Att köpa nytt

    Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

     Läs mer

    Jämför bostäder