JM does not take responsibility for the translation

Skriv historia med oss

Att man ska skriva historia är förmodligen inte den första tanken i huvudet när man vaknar på morgonen... Men ändå är det just det våra anställda gör, oavsett om arbetsplatsen är huvudkontoret, Dockan i Malmö eller nya Slussen.

Alla på JM är med och driver utvecklingen framåt. Tillsammans bygger vi framtidens samhällen, där många människor ska leva och bo. Vi är med hela vägen från idé till färdigt hus, från tanken på pappret till den dagen när det är dags för vardagen att flytta in i våra lägenheter, hus, skolor och flygplatser. Under vägen finns många olika utmaningar men tack vare ett noggrant utformat och strukturerat arbetssätt klarar vi av det tillsammans. Men precis som med allt annat så är inget så bra att det inte kan förbättras. På JM finns alltid utrymme för innovation och för att påverka det man tycker kan bli effektivare och smidigare.

En stor del av arbetet på JM handlar om långsiktighet och hållbarhet. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna ska finnas kvar i minst 100 år, och ta hänsyn både till miljön och människorna som ska bo och vistas där. Men för JM handlar långsiktigheten lika mycket om alla våra anställda. På JM ska du kunna prestera, göra karriär och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi är stolta över att ha en prestigelös stämning där vi hjälps åt, och vi hoppas att du kommer att vilja stanna länge och skriva din egen historia med oss.

Hållbar utveckling

Vi vill säkerställa att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.

Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Lediga jobb

Vi söker alltid efter engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens bostäder. Välkommen in och skriv historia med oss!

 Se lediga jobb

Yrken på JM

Kunniga och engagerade medarbetare är avgörande för vår framgång. På JM finns många olika yrken både inom produktion, projektutveckling och på våra staber.

 Här kan du läsa om olika yrken hos oss

Jämför bostäder