JM does not take responsibility for the translation
sista svängen

sista svängen

Så var det tyvärr redan februari och praktikens sista månad. Det här året drog igång med råge och det har inte varit några lugna stunder direkt, därav lite dålig uppdatering här på bloggen. Nu är jag ju dessutom själv kvar på bloggen så finns ingen annan som kan fylla på med lite inlägg här när jag själv inte hinner.

2018-02-05

Så, vad har hänt sedan sist? Jo min sista dag närmar sig med stormsteg och så även inflytt, v.13 är det inflytt här på Brohuset så besiktningarna är igång och de första lägenheterna är färdigställda. Rasmus har hunnit fylla gammalt och jag har hunnit fylla ung ;) Så vi har även hunnit med lite födelsedagsfika för oss båda då vi båda hade med oss godsaker till eftermiddagsfikat (för er som inte vet så är fika en stor och viktig del i byggbranschens vardag) så när det tas med fikabröd etc. är det fest haha.

I nuläget har jag precis avslutat min stora inventering av all Combisafe vi har här på byggarbetsplatsen (Combisafe är allt som har med fallskyddet att göra) och ska nu hjälpa projektledaren med drift- och skötselanvisningar för bostadsrätterna i huset. Det är väl ungefär det jag kommer hinna göra nu innan jag lämnar praktiken, tror att drift- och skötselanvisningarna lär ta ett tag att skriva, är ett relativt omfattande dokument.

Ska försöka uppdatera här minst en gång i veckan till praktikens slut, då kommer även en sammanfattning av praktiken!

Tills dess önskar jag en fortsatt trevlig vecka!

Tårtan jag tog med mig, tog ett tag att baka den haha så det måste betyda att jag tycker om mina kollegor eftersom de var värda den tårtan.

Alltså självklart är lägenheterna i husets gavel mot vattnet helt magiska, speciellt de som har cirka 50 m2 balkong. Men jag måste ändå säga att ljuset i de lägenheterna högt uppe i den andra gaveln (alltså ej mot vattnet) inte är helt fel det heller... Bilderna får tala för sig själva.

Så avslutar jag dagens inlägg med en rätt så häftig bild från förra veckan när jag promenerade hem.

Jämför bostäder