JM does not take responsibility for the translation
nytt år

nytt år

Nytt år och jag är nu ensam kvar på praktikantbloggen. Charlotte är numera uppe i Luleå och åter i studier. Själv har jag några veckor kvar som praktikant innan även jag lämnar praktiken.

2018-01-18

Nu är det ett tag sedan sist. Här på Brohuset rullar allting på och snart är det dags för besiktningar, vilket känns helt galet. Det sa bara swish så var allting i princip klart i de första lägenheterna i trapphus 1.

Jag gör som vanligt lite allt i allo och för tillfället håller jag på att se över alla våra balkonger för att säkerställa att de är fina och färdiga inför inflytt. Jag har ju även haft ansvar över gipsen så har fått göra prognos på det kontot samt mängdat en hel del gips som saknats. Nu bör allting vara rätt men man vet aldrig...

Förra veckan var det en helt magisk vinterdag här på kajen (som jag beskriver alla fina dagar här) men skulle nästan säga att den dagen är den finaste jag upplevt här under min praktik. Solen sken och det var frost på alla träd vilket gjorde att allting gnistrade.

Kommande vecka blir rolig då jag ska upp till Luleå för Luleås arbetsmarknadsdag, det är jag och tre till som kommer stå på mässan! Ska bli roligt att få komma tillbaka, om så bara för en dag, och kolla läget på universitetet.

Det var allt för den här gången. Nedan följer några magiska bilder!

Jämför bostäder