JM does not take responsibility for the translation

Utveckla framtidens bostäder

Nu söker vi fler engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens bostäder.

Ett perfekt jobb för dig som vill vara med och utveckla framtidens bostäder och som gillar ordning och reda, stabila processer samt gärna medverkar till att vi hela tiden blir bättre. Vi kallar det strukturerad projektutveckling. Det innebär bland annat att våra styrande dokument är under ständig utveckling och konstant förbättras av alla JMs medarbetare.  Genom att arbeta efter dessa vet alla alltid vad som ska göras, hur och med vilka resurser. Så att du kan känna dig hemma – och inte minst trivas – med dina uppgifter, även om projekt, arbetsplatser och arbetsledning varierar.

ANSÖK NU


VÅR VIKTIGASTE BYGGSTEN - DEN GODA ARBETSMILJÖN

Vi vill ha ditt helhjärtade engagemang - när du är här. På din fritid ska du kunna tänka på annat. En god arbetsmiljö bidrar nämligen till en bra balans mellan arbete och fritid. Vilket I sin tur gör det lättare att trivas och ta hand om din karriär.

Som nyanställd, oavsett om du är hantverkare eller tjänsteman, får du dessutom en grundlig internutbildning som hjälper dig att snabbt komma in i verksamheten, lära känna dina arbetsuppgifter och känna dig trygg i din roll. En gedigen grund att stå på och bygga vidare från, helt enkelt.

Vi utvecklar oss tillsammans

Hus att trivas i är inte bara en slogan, utan även en riktning, ett rättesnöre. Det innebär att vi hela tiden strävar efter att utvecklas, för att alltid leverera högsta kvalitet. (Det är också därför vi har så nöjda kunder.)

Vilket i sin tur innebär att vi alla har en uppgift, eller möjlighet snarare, att vara med och utveckla verksamheten. Våra standarder är ett verktyg som hela tiden förbättras av våra medarbetare. Om du får gehör för dina idéer, exempelvis, förbättrar du inte bara din egen arbetsplats, utan vardagen för oss alla. 

Kort sagt; med tydliga strukturer och stabila processer är det lättare att växa med sina uppgifter. Särskilt i en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.

Välkommen in!

Jämför bostäder