JM does not take responsibility for the translation

En karriär du kan leva med

Vi brukar säga att våra framgångar bygger på balansen mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Men balans är också en fråga om att gjuta ihop delarna som utgör ett liv, till en fungerande helhet. Det vill säga arbete, fritid, föräldraskap, intressen, ansvar, utveckling, ambition, dåtid, nutid och framtid med mera.

Det är kort sagt lika viktigt att spela elgitarr, exempelvis, som att prata hållfasthetslära med kollegorna. För medarbetare som hämtar näring utanför våra dörrar, har ju också mer att ge när han eller hon väl är här.

Kraften i vår affär vilar på det vi uträttar tillsammans. Vi har vårt kunnande, vår stolthet, vår trivsel och vår gemenskap. För hur vi ska kunna skapa trivsel åt andra, om vi inte trivs själva?

Därför har vi en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. En kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Och en perfekt jordmån för en hållbar karriär.

En karriär du kan leva med.

Lediga jobb

Förra året anställde JM drygt 300 nya medarbetare. Våra lediga jobb annonseras på vår hemsida och det är också här du söker tjänsterna. Du är också välkommen att skicka en spontanansökan.

 Se vilka lediga jobb vi har för tillfället

Jobb på JM

Kunniga och engagerade medarbetare är avgörande för vår framgång. På JM finns många olika yrken både inom produktion, projektutveckling och på våra staber.

 Här kan du läsa om olika yrken hos oss

Jämför bostäder