JM does not take responsibility for the translation

Var med och skapa något som består

Vi vill att du ska vara en av dem som tillsammans med oss bygger framtidens samhällen och bidrar till att hållbara stadsdelar kan växa fram.

Kraften i vår affär vilar på det vi uträttar tillsammans. Vi har vårt kunnande, vår stolthet, vår trivsel och vår gemenskap. Hos oss är alla med och driver utvecklingen framåt; vår kultur är levande och den växer med dig. 

Skriv historia med oss

Vi vill säkerställa att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.

Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. Välkommen och skriv historia med oss.

Lediga jobb

Vi söker alltid efter engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens bostäder. Välkommen in och skriv historia med oss!

 Se lediga jobb

Yrken på JM

Kunniga och engagerade medarbetare är avgörande för vår framgång. På JM finns många olika yrken både inom produktion, projektutveckling och på våra staber.

 Här kan du läsa om olika yrken hos oss

Jämför bostäder