JM does not take responsibility for the translation

Vad gör en arbetsledare och en inredare på jobbet?

Möt Marie, Johan och fler medarbetare på JM som berättar om sina jobb och utmaningar. Hos oss finns många olika arbetsområden och befattningar både inom produktion och projektutveckling. Möt några av våra medarbetare och se vad de gör på jobbet, vad som är deras utmaningar och varför de trivs på JM.

Jeanette Körössy, projektledare

"Ingen dag den andra lik, på gott och ont." Jeanette berättar om vad hon gör som projektledare.

 Läs intervjun här

Kenneth Söderbaum, platschef

Kenneth började på JM som snickare för 22 år sedan. Idag har han yttersta ansvaret på byggarbetsplatsen i arbetet som platschef.

 Läs intervjun här

Marie Öqvist, arbetsledare

"Mitt jobb går ut på att se till att arbetet ute i produktion kan skötas utan större hinder." Marie berättar bland annat om utmaningarna som arbetsledare.

 Läs intervjun här

Pekka Kiviaho, mättekniker

"Det händer alltid mycket, inte minst under stomskedet. Det är action, helt enkelt." Pekka berättar om hur det är att jobba som mättekniker på JM.

 Läs intervjun här

Johan Svanberg, entreprenadingenjör

Vad gör en entreprenadingenjör? Johan berättar om vad han gör och hur han ser på JM som arbetsgivare och framtiden.

 Läs intervjun här

Jessica Oscarsson, arbetsledare

Arbetsledaren Jessica Oscarsson beskriver sin tjänst och delar med sig av både utmaningar, utvecklingsmöjligheter och hur en grillad korv kan vara viktig för gemenskapen! 

 Se intervjun här

Cristian Pettersson, inredningsansvarig

"Största utmaningen i mitt jobb är kundmötena - det är både det roligaste, och det svåraste". Hör Christian Petterson berätta mer om sitt jobb som inredningsansvarig JM.

 Se intervjun här

Ronny Andersson, betongarbetare

Ronny Andersson berättar om vad hans jobb som betongarbetare innebär, vad som är roligast och svårast med jobbet, och hur inget bygge eller dag är det andra likt.

 Se intervjun här

Jämför bostäder