JM does not take responsibility for the translation

FÄRDIGSTÄLLDA HYRESRÄTTER

DALÉNUM HYRESBOSTÄDER 2

2016 uppförde JM 97 hyresgästlägenheter om ett till fem rum och kök i Dalénum 2 på Lidingö. I stort sett alla lägenheter har en egen uteplats eller balkong. Inflyttning har skett etappvis och var klar i oktober 2016.

DALÉNUM HYRESBOSTÄDER 1

I området Dalénum på Lidingö har JM på uppdrag av John Mattson färdigställt ett flerbostadshus som rymmer 146 hyreslägenheter, två lokaler samt två LSS-boenden åt Lidingö stad. Inflyttning skedde etappvis under 2015 och John Mattson tillträdde fastigheten i november 2015.

Vattenfallet i Vällingby

2012 uppförde JM 77 hyresgästlägenheter på uppdrag av HEBA. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus om 13 våningar.

Täby - Hägernäs

Under 2009 uppförde JM 52 hyreslägenheter i Hägernäs Strand om 1-3 rum och kök. Projektet bestod av fyra hus byggda enligt JMs standard för lågenergihus.

Två av husen har sin karaktär av tidigare logementshus (rivna). De två övriga är så kallade punkthus. Inflyttning skedde under våren 2010.

Jarlaplan

På Östermalm vid Jarlaplan, där Karlavägen och Birger Jarlsgatan möts, uppförde JM 1992-94 för egen förvaltning ett bostadskvarter om 191 hyreslägenheter, garage, daghem, samt butiker och lokaler. Bostäderna är belägna ”ovanpå” butiksplanet med egna entréer från gatan och med en innergård som via trappa når Ellen Keys park.

Jämför bostäder