For corporate info click here

JM@home: Förvaltning- och boendetjänster

Förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar

Vi har byggt bostäder i över 70 år, och gett tusentals bostadsrättshavare ett tryggt boende. För varje ny fastighet har vi dessutom tagit fram en ekonomisk plan och förvaltat föreningen fram tills tvåårsbesiktningen. Nu kan vi erbjuda mer än så. Vi har nämligen samlat all vår kompetens inom JM@Home AB, som ett tryggt förvaltningspaket för bostadsföreningar i JM-producerade fastigheter.

Bekymmersfritt, tryggt och nytänkande

För oss på JM är de boendes trygghet lika viktig som en hållbar fastighet. Det är också syftet med våra förvaltningstjänster. Genom JM@home kan vi erbjuda rätt förvaltningskompetens exklusivt för JM-producerade bostadsrätter. JM@home kan hjälpa till med stort som smått, från enklare administration till mer tidskrävande uppgifter – både inom teknisk och ekonomisk förvaltning. För boende med förvaltning från JM@home finns det även möjlighet att ta del av smarta boendetjänster, som förenklar livspusslet.

 

Läs gärna mer på JM@homes Kundportal

JObba med oss

Är du intresserad att jobba med oss i JM@home AB? Vi söker nu nya medarbetare som vill vara med att bygga upp vår organisation. Du drivs av engagemang och nyfikenhet för att underlätta förvaltningen i bostadsrättsföreningar. Du har hög känsla för service och kundfokus. Vi erbjuder dig en rolig, kreativ och nyskapande miljö där allas bidrag väger lika för att skapa ett vinnande bolag inom JM-koncernen och bostadsmarknaden. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med en ansökan redan idag.

Skicka ditt cv till oss

Jämför bostäder