For corporate info click here

JM@home: Få tiden att räcka till

Boendetjänster för hemmet

Låt fritiden vara just fri tid. För dig som är boende i en förening med förvaltningstjänster från JM@home finns möjlighet att ta del av smarta boendetjänster, som helt enkelt underlättar livspusslet.

En av de stora fördelarna med att ha en bostadsrätt är just den frihet som följer av att slippa tänka på underhållet av fastigheten. Däremot har du som bostadsrättshavare ett inre underhållsansvar, vilket bland annat innefattar städning, fönsterputs och rengöring av lägenhetens golvbrunn eller köksfläkt. Men att rengöra brunnar är inte alltid någonting som passar in i livspusslet. Därför erbjuder JM@home en rad tjänster som hjälper dig att skapa en enklare vardag, genom allt från enklare hantverkshjälp till regelbunden hemstädning.

Att beställa boendetjänster är enkelt. Varje boende får ett inlogg till JM@homes kundportal där beställningen görs med bara några klick. Samtliga boendetjänster utförs av certifierade hantverkare, medan hantering och administration hanteras via JM@home.

Rot- och rutavdrag gäller för våra tjänster och självklart ingår den hanteringen i vårt erbjudande, så du inte behöver tänka på det. Allt för att du ska få en garanterat trygg och smidig hantering, där du spar tid och får en enklare vardag.

 

Läs gärna mer på JM@homes Kundportal

FÖRVALTNING

Med oss som förvaltare kan ni känna er trygga med att fastigheten är i goda händer.

Läs mer här

Jämför bostäder