For corporate info click here

JM@home: Få tiden att räcka till.

Låt din fritid verkligen bli fri tid. JM@home erbjuder flera unika tjänster för dig som bostadsrättsägare i ett JM-förvaltat hus. Tjänster som gör ditt ägande ännu mer bekymmersfritt.

En av fördelarna med att välja bostadsrätt är den frihet som följer av att slippa tänka på underhållet av en fastighet. Men när det gäller din bostads inre underhåll, svarar du som bostadsrättshavare själv för detta. Därför har JM@home tagit fram en rad tjänster som underlättar det inre underhållsansvar du som bostadsrättsägare har. Det består av enklare hantverkshjälp, flytthjälp och hemstädning utfört av certifierade leverantörer som bland annat uppfyller JMs höga miljökrav.

Som enda aktör på marknaden erbjuder JM@home abonnemang med paketerade städtjänster där samtliga innehåller inre underhållsansvar. Utöver städning och fönsterputs, kan det vara bland annat rengöring av golvbrunnar, vattenlås, köksfläkt, filter, ventilationsdon och filter i tilluftsdon.

Våra certifierade hantverkare erbjuder hjälp med enklare tjänster som målning eller montering och tunga lyft. Du köper tjänsten per timme.

Självklart får du som kund RUT- och ROT-avdrag på tjänster levererade av JM@home. Hanteringen och administrationen sköts smidigt av oss före fakturering.

Exempel på tjänster:

  • RUT-tjänster som inflyttningshjälp och flyttstädning levererat av certifierade leverantörer
  • ROT-tjänster som hantverkshjälp levererat av certifierade leverantörer
  • Digitalisering av bostaden

FÖRVALTNING

Med oss som förvaltare kan ni känna er trygga med att fastigheten är i goda händer.

Läs mer här

Jämför bostäder