For corporate info click here

JM@home: Trygg boendemiljö

Låt JM@home hjälpa er i bostadsrättsföreningens styrelse i stort som i smått. Det kan vara allt från tillsyn till skötsel och felavhjälpande underhåll.

JM var med från början. Vi har byggt er fastighet och vet hur den fungerar och vilket underhåll som behövs över tid. Vi vet också att en väl underhållen fastighet ökar värdet på bostadsrättsföreningen. Genom att ta hand om fastigheten och utemiljön skapas en trygg och attraktiv boendemiljö.

Med JM@home som teknisk förvaltare får ni tillgång till den tekniska kompetens och kunnande som krävs. Vi kan sköta allt från kontroller till besiktningar och är garant för att föreningen uppfyller lagar och myndighetskrav.

Exempel på tjänster

• Inre- och yttre fastighetsskötsel, snöröjning, trappstädning, tillsyn, drift­optimering

• Planerat underhåll

• Felanmälan och jour

• Tillsyn, skötsel och felahjälpande underhåll

• Ny tjänst: Avflyttningskontroll (sker innan utträde ur föreningen för att kontrollera att lägenheten är i gott skick och att den boende inte orsakat fastigheten någon skada eller risker)

 

BOENDETJÄNSTER

Låt din fritid verkligen bli fri tid. JM@home erbjuder flera unika tjänster för dig som bostadsrättsägare i ett JM-förvaltat hus. Tjänster som gör ditt ägande ännu mer bekymmersfritt.

Läs mer

Jämför bostäder