For corporate info click here
 • Vid Vita Liljans väg i Bredäng bygger JM Hyresbostäder 137 hyresrätter i projekt Alba Lilium. Den 22 november togs det första symboliska spadtaget i samarbete med Stockholm stad och Mitt 127.

  JM bygger 137 hyresrätter i Bredäng

  nyhet 2017-11-22

  Vid Vita Liljans väg i Bredäng bygger JM Hyresbostäder 137 hyresrätter i projekt Alba Lilium. Den 22 november togs det första symboliska spadtaget i samarbete med Stockholm stad och Mitt 127.

 • Genom att effektivisera byggprocessen går det att halvera mängden materialspill på JMs bostadsbyggen.

  JM kan halvera mängden byggavfall

  nyhet 2017-06-02

  Genom att effektivisera byggprocessen går det att halvera mängden materialspill på JMs bostadsbyggen.

 • Torsdag 16 februari togs första spadtaget för JMs 93 studentbostäder på Alphyddan i Sickla, Nacka. Här kommer ett 50 meter högt hus om 16 våningar, med färgsprakande fasad, resas och bli studentboende redan från 2018.

  Nu har JM tagit första spadtaget för studentbostäder

  nyhet 2017-02-16

  Torsdag 16 februari togs första spadtaget för JMs 93 studentbostäder på Alphyddan i Sickla, Nacka. Här kommer ett 50 meter högt hus om 16 våningar, med färgsprakande fasad, resas och bli studentboende redan från 2018.

 • JM har utsetts till Karriärföretag 2017 och är därmed en av de svenska arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete samt erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare.

  JM utsett till Karriärföretag 2017

  nyhet 2017-02-15

  JM har utsetts till Karriärföretag 2017 och är därmed en av de svenska arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete samt erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare.

 • Våren 2015 arrangerade JM en innovationstävling tillsammans med Malmö Stad, HSB och MKB. De vinnande förslagen gav inspiration till en nu färdig kvadratsmart övernattningslägenhet på 25 kvadratmeter som JM har byggt på Limhamnskajen i Malmö.

  JM har byggt vinnande förslag i innovationstävling

  nyhet 2017-02-06

  Våren 2015 arrangerade JM en innovationstävling tillsammans med Malmö Stad, HSB och MKB. De vinnande förslagen gav inspiration till en nu färdig kvadratsmart övernattningslägenhet på 25 kvadratmeter som JM har byggt på Limhamnskajen i Malmö.

 • JM presenterar nu stolt en stor nyhet för att fler ska hitta ett hem att trivas i. Som ett svar på kundernas efterfrågan lanseras tre nya boendekoncept – Smarta kvadrat, Original och Premium.

  JM lanserar ett nytt differentierat produktutbud

  nyhet 2017-01-18

  JM presenterar nu stolt en stor nyhet för att fler ska hitta ett hem att trivas i. Som ett svar på kundernas efterfrågan lanseras tre nya boendekoncept – Smarta kvadrat, Original och Premium.

 • Svenskar och finländare är något bättre än norrmän på att äta vegetariskt. I Sverige äter 10 procent vegetariska middagar fem dagar i veckan eller oftare, jämfört med 12 procent i Finland och bara 4 procent i Norge. Var tredje norrman äter aldrig vegetariska middagar, jämfört med 7 procent i Finland och 12 procent i Sverige.

  Svenskar handlar mer ekologiskt än finnar och norrmän

  nyhet 2016-11-14

  Svenskar och finländare är något bättre än norrmän på att äta vegetariskt. I Sverige äter 10 procent vegetariska middagar fem dagar i veckan eller oftare, jämfört med 12 procent i Finland och bara 4 procent i Norge. Var tredje norrman äter aldrig vegetariska middagar, jämfört med 7 procent i Finland och 12 procent i Sverige.

 • Göteborgsposten (GP) publicerade den 10 november en debattartikel om solelfrågor med fokus på flerbostadshus, som undertecknats av JMs VD Johan Skoglund tillsammans med Vasakronan, Solkompaniet och Telge Energi.

  Debattartikel i GP om solel för flerbostadshus

  nyhet 2016-11-10

  Göteborgsposten (GP) publicerade den 10 november en debattartikel om solelfrågor med fokus på flerbostadshus, som undertecknats av JMs VD Johan Skoglund tillsammans med Vasakronan, Solkompaniet och Telge Energi.

 • I en ny sammanställning över hur svenska storbolag redovisar sina klimatutsläpp är JM ett av de 17 bolag som får högsta poäng. Sammanställningen är gjord av konsultbolaget 2050 och publicerades i tidningen Dagens Industri den 26 oktober.

  JM en av de bästa i klassen

  nyhet 2016-10-27

  I en ny sammanställning över hur svenska storbolag redovisar sina klimatutsläpp är JM ett av de 17 bolag som får högsta poäng. Sammanställningen är gjord av konsultbolaget 2050 och publicerades i tidningen Dagens Industri den 26 oktober.

 • JM Entreprenad har ingått fyraårigt ramavtal med Swedavia, ett avtal med projektvärde 5 miljarder kronor.

  JM Entreprenad i ramavtal med Swedavia

  nyhet 2016-10-14

  JM Entreprenad har ingått fyraårigt ramavtal med Swedavia, ett avtal med projektvärde 5 miljarder kronor.

Visa 10 fler (av 30)

Jämför bostäder