For corporate info click here
 • Genom att effektivisera byggprocessen går det att halvera mängden materialspill på JMs bostadsbyggen.

  JM kan halvera mängden byggavfall

  nyhet 2017-06-02

  Genom att effektivisera byggprocessen går det att halvera mängden materialspill på JMs bostadsbyggen.

 • Torsdag 16 februari togs första spadtaget för JMs 93 studentbostäder på Alphyddan i Sickla, Nacka. Här kommer ett 50 meter högt hus om 16 våningar, med färgsprakande fasad, resas och bli studentboende redan från 2018.

  Nu har JM tagit första spadtaget för studentbostäder

  nyhet 2017-02-16

  Torsdag 16 februari togs första spadtaget för JMs 93 studentbostäder på Alphyddan i Sickla, Nacka. Här kommer ett 50 meter högt hus om 16 våningar, med färgsprakande fasad, resas och bli studentboende redan från 2018.

 • JM har utsetts till Karriärföretag 2017 och är därmed en av de svenska arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete samt erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare.

  JM utsett till Karriärföretag 2017

  nyhet 2017-02-15

  JM har utsetts till Karriärföretag 2017 och är därmed en av de svenska arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete samt erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare.

 • I JM-projektet Jasminen i Örebro bor Sveriges nöjdaste kunder enligt Prognoscentrets årliga undersökning bland bostadsutvecklingsföretag. I den svenska NKI-mätningen om Årets nöjdaste kunder 2016 kom JM på andra plats.

  Sveriges nöjdaste kunder bor i ett JM-projekt

  nyhet 2017-02-09

  I JM-projektet Jasminen i Örebro bor Sveriges nöjdaste kunder enligt Prognoscentrets årliga undersökning bland bostadsutvecklingsföretag. I den svenska NKI-mätningen om Årets nöjdaste kunder 2016 kom JM på andra plats.

 • Våren 2015 arrangerade JM en innovationstävling tillsammans med Malmö Stad, HSB och MKB. De vinnande förslagen gav inspiration till en nu färdig kvadratsmart övernattningslägenhet på 25 kvadratmeter som JM har byggt på Limhamnskajen i Malmö.

  JM har byggt vinnande förslag i innovationstävling

  nyhet 2017-02-06

  Våren 2015 arrangerade JM en innovationstävling tillsammans med Malmö Stad, HSB och MKB. De vinnande förslagen gav inspiration till en nu färdig kvadratsmart övernattningslägenhet på 25 kvadratmeter som JM har byggt på Limhamnskajen i Malmö.

 • JMs VD Johan Skoglund är en av åtta höga chefer inom svenskt näringsliv som under ett års tid ska få individuell coachning av streetsmarta ledare. Det sker i första omgången av Fryshusets Up & Coming Executive Program.

  Johan Skoglund får streetsmart mentor i Fryshusets nya program för näringslivstoppar

  nyhet 2017-02-01

  JMs VD Johan Skoglund är en av åtta höga chefer inom svenskt näringsliv som under ett års tid ska få individuell coachning av streetsmarta ledare. Det sker i första omgången av Fryshusets Up & Coming Executive Program.

 • JM presenterar nu stolt en stor nyhet för att fler ska hitta ett hem att trivas i. Som ett svar på kundernas efterfrågan lanseras tre nya boendekoncept – Smarta kvadrat, Original och Premium.

  JM lanserar ett nytt differentierat produktutbud

  nyhet 2017-01-18

  JM presenterar nu stolt en stor nyhet för att fler ska hitta ett hem att trivas i. Som ett svar på kundernas efterfrågan lanseras tre nya boendekoncept – Smarta kvadrat, Original och Premium.

 • JMs projekt Kista Torn i Stockholm har nominerats till Årets Bygge 2017 av tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst.

  Kista Torn är JMs andra projekt nominerat till Årets Bygge 2017

  nyhet 2016-12-06

  JMs projekt Kista Torn i Stockholm har nominerats till Årets Bygge 2017 av tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst.

 • Svenskar och finländare är något bättre än norrmän på att äta vegetariskt. I Sverige äter 10 procent vegetariska middagar fem dagar i veckan eller oftare, jämfört med 12 procent i Finland och bara 4 procent i Norge. Var tredje norrman äter aldrig vegetariska middagar, jämfört med 7 procent i Finland och 12 procent i Sverige.

  Svenskar handlar mer ekologiskt än finnar och norrmän

  nyhet 2016-11-14

  Svenskar och finländare är något bättre än norrmän på att äta vegetariskt. I Sverige äter 10 procent vegetariska middagar fem dagar i veckan eller oftare, jämfört med 12 procent i Finland och bara 4 procent i Norge. Var tredje norrman äter aldrig vegetariska middagar, jämfört med 7 procent i Finland och 12 procent i Sverige.

 • Göteborgsposten (GP) publicerade den 10 november en debattartikel om solelfrågor med fokus på flerbostadshus, som undertecknats av JMs VD Johan Skoglund tillsammans med Vasakronan, Solkompaniet och Telge Energi.

  Debattartikel i GP om solel för flerbostadshus

  nyhet 2016-11-10

  Göteborgsposten (GP) publicerade den 10 november en debattartikel om solelfrågor med fokus på flerbostadshus, som undertecknats av JMs VD Johan Skoglund tillsammans med Vasakronan, Solkompaniet och Telge Energi.

Visa 10 fler (av 78)

Jämför bostäder