For corporate info click here
 • Bostadsminister Peter Eriksson utnyttjade sin talartid på Liveability-konferensen till att prata om hur vi måste våga tänka nytt och annorlunda när det gäller bostadsutveckling, och att vi måste låta oss inspireras av framtidens möjligheter.

  Peter Eriksson förespråkade nyskapande på JMs liveability-konferens i Oslo

  nyhet 2017-12-22

  Bostadsminister Peter Eriksson utnyttjade sin talartid på Liveability-konferensen till att prata om hur vi måste våga tänka nytt och annorlunda när det gäller bostadsutveckling, och att vi måste låta oss inspireras av framtidens möjligheter.

 • Vid Vita Liljans väg i Bredäng bygger JM Hyresbostäder 137 hyresrätter i projekt Alba Lilium. Den 22 november togs det första symboliska spadtaget i samarbete med Stockholm stad och Mitt 127.

  JM bygger 137 hyresrätter i Bredäng

  nyhet 2017-11-22

  Vid Vita Liljans väg i Bredäng bygger JM Hyresbostäder 137 hyresrätter i projekt Alba Lilium. Den 22 november togs det första symboliska spadtaget i samarbete med Stockholm stad och Mitt 127.

 • På JMs visningar i Stockholmsregionen träffar kunderna inte bara mäklaren utan även våra visningsvärdar. Jobbet som visningsvärd är ett extraarbete som många kombinerar med studier, andra jobb eller till och med livet som pensionär.

  Visningsvärdar leder kunderna mot deras framtida drömbostad

  nyhet 2017-10-24

  På JMs visningar i Stockholmsregionen träffar kunderna inte bara mäklaren utan även våra visningsvärdar. Jobbet som visningsvärd är ett extraarbete som många kombinerar med studier, andra jobb eller till och med livet som pensionär.

 • I augusti hölls uppstartsträffen för det första kvinnliga interna mentorprogrammet på JM inom Bostad Stockholm produktion.

  JMs första kvinnliga mentorprogram

  nyhet 2017-09-01

  I augusti hölls uppstartsträffen för det första kvinnliga interna mentorprogrammet på JM inom Bostad Stockholm produktion.

 • Alexander Jönsson, lärling i JM region Syd, har nominerats till Årets Bygglärling från Malmö-Lunds Byggmästareförening.

  Alexander är Årets Bygglärling hos JM

  nyhet 2017-08-30

  Alexander Jönsson, lärling i JM region Syd, har nominerats till Årets Bygglärling från Malmö-Lunds Byggmästareförening.

 • Genom att effektivisera byggprocessen går det att halvera mängden materialspill på JMs bostadsbyggen.

  JM kan halvera mängden byggavfall

  nyhet 2017-06-02

  Genom att effektivisera byggprocessen går det att halvera mängden materialspill på JMs bostadsbyggen.

 • Torsdag 16 februari togs första spadtaget för JMs 93 studentbostäder på Alphyddan i Sickla, Nacka. Här kommer ett 50 meter högt hus om 16 våningar, med färgsprakande fasad, resas och bli studentboende redan från 2018.

  Nu har JM tagit första spadtaget för studentbostäder

  nyhet 2017-02-16

  Torsdag 16 februari togs första spadtaget för JMs 93 studentbostäder på Alphyddan i Sickla, Nacka. Här kommer ett 50 meter högt hus om 16 våningar, med färgsprakande fasad, resas och bli studentboende redan från 2018.

 • JM har utsetts till Karriärföretag 2017 och är därmed en av de svenska arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete samt erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare.

  JM utsett till Karriärföretag 2017

  nyhet 2017-02-15

  JM har utsetts till Karriärföretag 2017 och är därmed en av de svenska arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete samt erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare.

 • I JM-projektet Jasminen i Örebro bor Sveriges nöjdaste kunder enligt Prognoscentrets årliga undersökning bland bostadsutvecklingsföretag. I den svenska NKI-mätningen om Årets nöjdaste kunder 2016 kom JM på andra plats.

  Sveriges nöjdaste kunder bor i ett JM-projekt

  nyhet 2017-02-09

  I JM-projektet Jasminen i Örebro bor Sveriges nöjdaste kunder enligt Prognoscentrets årliga undersökning bland bostadsutvecklingsföretag. I den svenska NKI-mätningen om Årets nöjdaste kunder 2016 kom JM på andra plats.

 • Våren 2015 arrangerade JM en innovationstävling tillsammans med Malmö Stad, HSB och MKB. De vinnande förslagen gav inspiration till en nu färdig kvadratsmart övernattningslägenhet på 25 kvadratmeter som JM har byggt på Limhamnskajen i Malmö.

  JM har byggt vinnande förslag i innovationstävling

  nyhet 2017-02-06

  Våren 2015 arrangerade JM en innovationstävling tillsammans med Malmö Stad, HSB och MKB. De vinnande förslagen gav inspiration till en nu färdig kvadratsmart övernattningslägenhet på 25 kvadratmeter som JM har byggt på Limhamnskajen i Malmö.

Visa 10 fler (av 82)

Jämför bostäder