For corporate info click here

Här bor Sveriges nöjdaste kunder

nyhet 2012-02-23 00:00

(Bilden: Emil Norén, platschef och Sven Olsson, projektledare på det vinnande projektet Trädgårdsmästaren i Malmö) I konkurrens med branschens största aktörer mottog JM idag utmärkelsen "Årets nöjdaste kunder 2011". Det är tredje året i rad som JM, enligt Prognoscentrets undersökning, har branschens högsta NKI (Nöjd Kund Index). I år steg NKI till 77 av 100 möjliga poäng. Branschsnittet ligger på 72. Allra nöjdast är man i projektet Trädgårdsmästaren i Malmö där man erhöll Sveriges enskilt högsta NKI på 86 poäng.

- Ett stort tack dels till våra kunder för det fortsatt fina förtroende de visar oss, dels till mina medarbetare som gjort - och gör - ett fantastiskt jobb, säger Johan Skoglund, VD på JM! Vi kommer att stå på tå för att även fortsättningsvis kunna erbjuda våra kunder branschens bästa kunddialog och -service.

 

Prognoscentret har för tredje året i rad mätt kundnöjdheten i bostadsutvecklingsbranschen på uppdrag av de ledande aktörerna i branschen. I år ökade JM sitt NKI från 75 till 77 av 100 möjliga poäng. Enskilt bästa projekt i Sverige utsågs till Trädgårdsmästaren i Malmö med ett NKI på 86, tätt följt av projekten Sköntorpshöjden och Strandparken 3, Stockholm, bägge med ett NKI på 84. Undersökningen görs av Prognoscentret AB.

Jämför bostäder