For corporate info click here

JM väljer ANR BBDO som ny reklambyrå

pressmeddelande 2017-03-31 10:52

Under vintern har JM genomfört en gedigen upphandlingsprocess där ANR BBDO valdes som ny strategisk reklambyrå. Från och med 1 april påbörjas det nya samarbetet.

Efter 16 års gott samarbete med Holy Diver väljer nu JM att byta reklambyrå. Det var framför allt det breda och nordiska erbjudandet, helhetstänket kring reklam och kommunikation, tillsammans med den digitala kompetensen som gjorde att beslutet föll på ANR BBDO.  

– Vi har gjort en noggrann genomlysning av ett flertal intressanta byråer. Samtidigt som det ska bli väldigt roligt att sätta igång och arbeta med ANR BBDO vill jag passa på att rikta ett varmt tack för ett mycket gott samarbete under så många år tillsammans med Holy Diver, säger Johan Höök, marknadschef på JM.

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. Mer information på www.jm.se.

Jämför bostäder