JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Järfälla / Söderdalen

Mjölnaren

Nytt kvarter i Söderdalen

Nu bygger JM fler välplanerade lägenheter i den växande stadsdelen Söderdalen. Kvarteret Mjölnaren blir det fjärde i området och när kvarteret står färdigt kommer här att finnas 97 bostäder om ett till fyra rum och kök.

Med undantag för en enrummare får alla lägenheter egen balkong eller uteplats, vissa får till och med två. På den upphöjda gården mellan husen planterar vi lökväxter, fruktträd och buskar. Det finns såväl en lekplats för de minsta som sittplatser för föreningens medlemmar. Längs järnvägen kommer ett parkeringshus att byggas. Provisorisk markparkering ordnas tills garaget är färdigbyggt.

Jakobsbergs centrum med sitt utbud av butiker och restauranger ligger på bekvämt promenadavstånd liksom pendelstationen varifrån du tar dig till Stockholm city på bara 19 minuter. I kvarteret Mjölnaren bor du med andra ord både välplanerat, centrumnära och pendlarvänligt.

I närheten

Kolla restider

  Kvarter med karaktär

  Med sin mjuka siluett och skimrande färgtoner skiljer sig Mjölnaren från mängden. Arkitekten Eskil Olsson har ritat ett kvarter med karaktär.

   Läs mer om bostäderna

  Skapa din stil

  Med vitmålade väggar, ljust trä, klassisk ekparkett och inslag av mörka detaljer får du en smakfull grund som inbjuder till att sätta din egen prägel på lägenheten.

   Läs mer om inredningen

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Lär känna Söderdalen

  För att trivas där man bor är det viktigt att ha nära till grönområden. Det har vi tagit fasta på i skapandet av Söderdalen. Här har du nära till såväl Jakobsbergs centrum som till Järvafältets naturreservat, en kombination som gör detta till ett perfekt ställe att slå rot på.

   Läs mer om Söderdalen

  Hitta hem-bloggen

  På Hitta hem-bloggen bjuder JMs inredare Marie Ramse på både tips och inspiration för inredningen i din nya bostad. Titta in på bloggen och låt dig inspireras! 

   Hitta hem-bloggen

  Mjölnaren är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. De här husen är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  #Söderdalen

  Jämför bostäder