JM does not take responsibility for the translation
Parkhuset 1
Till salu Se lediga bostäder

Lidingö / Dalénum

Parkhuset 1

Gröna utsikter nära kajen

Parkhuset 1

Privat visning

Kontakta fastighetsmäklare Martin Asp för en personlig visning via mail martin.asp@nytthem.se eller telefon 08-4415724.

Med rejäla balkonger, uteplatser och terrasser som vetter mot parken ligger Parkhuset i ett av Dalénums grönaste lägen. I fin förpackning av Wingårdh arkitektkontor erbjuder flera av lägenheterna flexibla planlösningar som gör att du kan välja mellan större ytor eller fler rum.

Parkhuset erbjuder stora, luftiga lägenheter med kvarterskänsla i ett av Lidingös vackraste natur- och vattennära läge. Det åtta våningar höga lamellhuset byggs längs med parken, med våningsplan etappvis i nivåer. I den första etappen släpps 26 lägenheter om två till fem rum och kök. Flera av de större lägenheterna har alternativa planlösningar. Totalt får Parkhuset 47 bostäder som fördelas på två trapphus.

Arkitekturen är signerad Wingårdh arkitektkontor och tegelfasaderna med sin färg avslöjar att lamellhuset vid parken är ett syskon till det högre grannhuset Fyrtornet närmast kajen, som tillhör samma brf.

Goda kommunikationsutsikter

Med Parkhusets läge i Dalénum följer goda kommunikationer. För den bilburna tar det en kvart till Östermalm och knappt 20 minuter till Stockholm city. Tack vare Lidingöbanans hållplats kommer du till Ropsten på åtta minuter. På bara andra sidan parken ligger Larsberg brygga där SL:s pendelbåtar stannar för dig som väljer sjövägen till Nacka eller Nybrokajen.


Bostäder i Parkhuset 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Lär känna Dalénum

  I Parkhuset bor du närmast Dalénums grönaste park. Samtidigt är gångavståndet så pass kort att både Saltsjön och strandpromenaden ingår i utsikten från de flesta av lägenheterna. På samma gång erbjuder den nya stadsdelens etablerade kvartersliv närhet till såväl populära restauranger och fikaställen som matvarubutiker, skolor, förskolor och annan vardagsservice.

  Läs mer om Dalénum

  Flexibla kvadratmeter

  Lägenheterna i Parkhuset präglas av hög kvalitet, modern inredning och goda förvaringsmöjligheter. Flerbostadshusets gröna västerläge gör dessutom att kvällssolen blir en tillgång på de tilltagna balkongerna, uteplatserna och terrasserna. Under huset byggs garage med goda parkeringsmöjligheter för bilar.

   Läs mer om bostäderna

  Noggrant utvalt

  Varje inslag i din nya lägenhet har valts ut noga av våra inredare, som finns där för att vägleda dig genom hela inredningsprocessen. Det lilla extra är en självklarhet, det är till exempel därför som spotlights och takdusch ingår i badrummets grundinredning.

   Läs mer om inredningen

  Så här köper du en ny bostadsrätt

  Är det första gången du ska köpa en nyproducerad bostad vill du säkert veta hur köpprocessen går till, allt från hur du hittar din drömbostad till det är dags att flytta in.

   Läs om köpprocessen

  Det här är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

   JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Dalenum

  Jämför bostäder