JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Lidingö / Dalénum

Parkhuset 1

Gröna utsikter nära kajen

Bli VIP-kund!

Till hösten 2017 säljstartar vi den första etappen av Parkhuset till våra VIP-kunder. Du kan redan nu registrera dig för att bli VIP för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning.

Läs mer och bli VIP-kund

Med rejäla balkonger, uteplatser och terrasser som vetter mot parken ligger Parkhuset i ett av Dalénums grönaste lägen. I fin förpackning av Wingårdh arkitektkontor erbjuder flera av lägenheterna flexibla planlösningar som gör att du kan välja mellan större ytor eller fler rum.

Parkhuset erbjuder stora kvadratmeter med kvarterskänsla på Lidingös natur- och vattennära läge. Det åtta våningar höga lamellhuset byggs längs med parken, med våningsplan etappvis i nivåer. I den första etappen släpps 26 lägenheter om två till fem rum och kök. Flera av de större lägenheterna har alternativa planlösningar. Totalt får Parkhuset 47 bostäder som fördelas på två trapphus.

Arkitekturen är signerad Wingårdh arkitektkontor och tegelfasaderna med sin färg avslöjar att lamellhuset vid parken är ett syskon till det högre grannhuset Fyrtornet närmast kajen, som tillhör samma brf.

Goda kommunikationsutsikter

Med Parkhusets läge i Dalénum följer goda kommunikationer. För den bilburna tar det en kvart till Östermalm och knappt 20 minuter till Stockholm city. Tack vare Lidingöbanans hållplats kommer du till Ropsten på åtta minuter. På bara andra sidan parken ligger Larsberg brygga där SL:s pendelbåtar stannar för dig som väljer sjövägen till Nacka eller Nybrokajen.

I parken intill vattnet bygger vi kvarteret Parkhuset, där även Fyrtornet ingår. (Se jm.se/fyrtornet.)

I närheten

Kolla restider

  Lär känna Dalénum

  I Parkhuset bor du närmast Dalénums grönaste park. Samtidigt är gångavståndet så pass kort att både Saltsjön och strandpromenaden ingår i utsikten från de flesta av lägenheterna. På samma gång erbjuder den nya stadsdelens etablerade kvartersliv närhet till såväl populära restauranger och fikaställen som matvarubutiker, skolor, förskolor och annan vardagsservice.

  Läs mer om Dalénum

  Flexibla kvadratmeter

  Lägenheterna präglas av hög kvalitet, modern inredning och goda förvaringsmöjligheter. Bland annat är spotlights och takdusch standard i badrummen och flera av lägenheterna har en eller flera klädkammare. Flerbostadshusets gröna västerläge gör dessutom att kvällssolen blir en tillgång på de tilltagna balkongerna, uteplatserna och terrasserna. Vissa lägenheter har även balkong i österläge. Under huset byggs garage med goda parkeringsmöjligheter för bilar.

  Läs mer om bostäderna

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Så här köper du en ny bostadsrätt

  Är det första gången du ska köpa en nyproducerad bostad vill du säkert veta hur köpprocessen går till, allt från hur du hittar din drömbostad till det är dags att flytta in.

   Läs om köpprocessen

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  #Dalenum

  Jämför bostäder