JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Kvarnholmen

Stockholm Lighthouse Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Nacka
 • Område: Kvarnholmen
 • Pris: 2 650 000 - 11 900 000 kr
 • Avgift: 3 500 - 6 710 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 52 - 132 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2018
 • Energiklass: C 71 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 96

Längs Kvarnholmens historiska kustremsa tar Stockholms kaxigaste skärgårdsboende form med historiska silobyggnader som förlaga. Här finns sammanlagt 96 eleganta bostäder med utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och stadens silhuetter.

Stockholm Lighthouse består av olika delar som vi kallar Galleriet, Fyrtornet och Panorama. Högst upp i Fyrtornet skapar vi en exklusiv, inglasad lounge med bastu och relax för alla boende. 

Preliminär inflyttning i Panorama är kvartal 3, 2018.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Stockholm Lighthouse

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

Svårslagen utsikt från Stockholm Lighthouse.
Stockholm Lighthouse i dagsljus (visionsbild).
Stockholm Lighthouse i skymning (visionsbild).
Kök i Stockholm Lighthouse Panorama. Visionsbild.
Vardagsrum i Panorama med fantastisk utsikt. Visionsbild.
Vardagsrum i Fyrtornet. Visionsbild.
Terrass i Fyrtornet. Visionsbild.
Balkong i Galleriet. Visionsbild.
Helkaklat badrum. Visionsbild.
Stockholm Lighthouse entré. Visionsbild.
Visionsbild över framtida Kvarnholmen.
Flygfoto från sommaren 2018.
Flygfoto från sommaren 2018.
Lördagen den 25 augusti firas Kvarnholmens dag. Det blir ett späckat program för både stora och små. Nytt för i år är bland annat Kvarnholmens musikfest, där det bjuds på härlig livemusik på Norra kajen. http://www.kvarnholmen.com/
Situationsplan.
Situationsplan Kvarnholmen.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Bostäderna i Panorama har en gemensam huvudentré i den västligaste huskroppen. Här möts du av en elegant, industriellt inspirerad miljö, och en glasad korridor leder bort till bostäderna.

Högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge och relax med bastu tillgängligt för alla boende. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en festlokal.

Panorama

Den östligaste huskroppen i Panorama rymmer 20 unika fyror. De har ett helt ogenerat läge med balkonger mot Stockholms skärgård och en svårslagen utsikt. I bostäderna möts du av ett stort ljusinsläpp med vacker tvåstavsparkett och ljusa materialval som några av de grundläggande egenskaperna.

Panorama 2

Den andra huskroppen i Panorama rymmer sammanlagt 48 bostäder om två till fem rum och kök. Här är utsikten riktad mot Stockholms inlopp, Djurgården och innerstaden. De bostäder som vetter söderut har utsikt över Nacka. Köks- och badrumsinredning är densamma som i den andra huskroppen. Oavsett storlek är bostäderna planerade med både en privat och en social del med gott om plats för umgänge. Samtliga bostäder har balkong med undantag för två bostäder i markplan som istället har egen entré.

Galleriet

Galleriet rymmer 16 etagelägenheter om två till tre rum och kök. Här möts du av dubbel takhöjd i vardagsrummet och panoramafönster från golv till tak. Samtliga bostäder i Galleriet har balkong och vissa har dessutom en terrass. Alla bostäder i Galleriet är bokade.

Fyrtornet

Fyrtornet rymmer 12 bostäder om tre till fem rum och kök. Här är fönster i tre väderstreck en självklarhet liksom de sociala planlösningarna där det stilrena köket övergår i matplats och vardagsrum.

Högst upp i Fyrtornet ligger en majestätisk etagevåning som rymmer fem rum och kök. Längst ned i huset ligger en fantastisk våning om fyra rum och kök. En terrass om nära 80 kvadratmeter omsluter hela bostaden som har en luftig social del och en privat sovrumsdel. Dörrar finns från samtliga rum ut mot terrassen.

KÖK med plats för umgänge

Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och det stilrena köket blir en integrerad del av bostaden. Vita, släta köksluckor från Vedum och rostfria vitvaror kombineras med en vit bänkskiva och vita, blanka kakelplattor på högkant. Beroende på hur du placerar matbordet ryms såväl närmaste familjen som stora sällskap.

BADRUMmen

Det stora badrummet är rymligt och estetiskt inrett med antracitgrått klinkergolv och högblankt kakel på väggarna. Här finner du vägghängd wc, spegel i nisch, infällda spotlights och snygga duschväggar i klarglas. I badrummet ryms även tvättutrustning samt praktisk förvaring i väggskåp. Det mindre badrummet kan nås antingen från hallen eller direkt från master bedroom.

Smidig och snygg förvaring

Praktisk förvaring finns i skjutdörrsgarderober placerade i hall och master bedroom. Där finns även en walk in closet med inredning som du enkelt anpassar och kompletterar efter dina behov.

Om området

Kvarnholmen

Kvarnholmen ligger mitt emot Djurgården i Nacka kommun med ett fantastiskt sjönära läge vid Stockholms inlopp. På Kvarnholmen har du aldrig mer än 200 meter till vattnet. Åt öster ligger skärgården, mot norr breder Djurgården ut sig och åt väster Stockholms klassiska silhuetter. Här växer ett unikt bostadsområde fram i en historisk industrimiljö.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Jämför bostäder