JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Kvarnholmen

Stockholm Lighthouse Slutsålt

Bo med panoramautsikt

 • Kommun: Nacka
 • Område: Kvarnholmen
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 52 - 132 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: C 71 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 96

FÅTAL BOSTÄDER KVAR

Det finns ett fåtal bostäder kvar till salu i Stockholm Lighthouse. Är du intresserad av en visning eller vill ha mer information, vänligen kontakta fastighetsmäklare Maria Björn på telefon 073-347 63 10 eller e-post maria.bjorn@erikolsson.se, alternativt fastighetsmäklare Malin Karlsson på telefon 073-347 63 21 eller e-post malin.karlsson@erikolsson.se.

Längs Kvarnholmens historiska kustremsa tar Stockholms kaxigaste skärgårdsboende form med historiska silobyggnader som förlaga. Här finns sammanlagt 96 eleganta bostäder med utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och stadens silhuetter.

Stockholm Lighthouse består av olika delar som vi kallar Galleriet, Fyrtornet och Panorama. Högst upp i Fyrtornet skapar vi en exklusiv, inglasad lounge med bastu och relax för alla boende. 

Preliminär inflyttning i Panorama är kvartal 3, 2018.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Bostäderna i Panorama har en gemensam huvudentré i den västligaste huskroppen. Här möts du av en elegant, industriellt inspirerad miljö, och en glasad korridor leder bort till bostäderna.

Högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge och relax med bastu tillgängligt för alla boende. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en festlokal.

Panorama

Den östligaste huskroppen i Panorama rymmer 20 unika fyror. De har ett helt ogenerat läge med balkonger mot Stockholms skärgård och en svårslagen utsikt. I bostäderna möts du av ett stort ljusinsläpp med vacker tvåstavsparkett och ljusa materialval som några av de grundläggande egenskaperna.

Panorama 2

Den andra huskroppen i Panorama rymmer sammanlagt 48 bostäder om två till fem rum och kök. Här är utsikten riktad mot Stockholms inlopp, Djurgården och innerstaden. De bostäder som vetter söderut har utsikt över Nacka. Köks- och badrumsinredning är densamma som i den andra huskroppen. Oavsett storlek är bostäderna planerade med både en privat och en social del med gott om plats för umgänge. Samtliga bostäder har balkong med undantag för två bostäder i markplan som istället har egen entré.

Galleriet

Galleriet rymmer 16 etagelägenheter om två till tre rum och kök. Här möts du av dubbel takhöjd i vardagsrummet och panoramafönster från golv till tak. Samtliga bostäder i Galleriet har balkong och vissa har dessutom en terrass. Alla bostäder i Galleriet är bokade.

Fyrtornet

Fyrtornet rymmer 12 bostäder om tre till fem rum och kök. Här är fönster i tre väderstreck en självklarhet liksom de sociala planlösningarna där det stilrena köket övergår i matplats och vardagsrum.

Högst upp i Fyrtornet ligger en majestätisk etagevåning som rymmer fem rum och kök. Längst ned i huset ligger en fantastisk våning om fyra rum och kök. En terrass om nära 80 kvadratmeter omsluter hela bostaden som har en luftig social del och en privat sovrumsdel. Dörrar finns från samtliga rum ut mot terrassen.

KÖK med plats för umgänge

Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och det stilrena köket blir en integrerad del av bostaden. Vita, släta köksluckor från Vedum och rostfria vitvaror kombineras med en vit bänkskiva och vita, blanka kakelplattor på högkant. Beroende på hur du placerar matbordet ryms såväl närmaste familjen som stora sällskap.

BADRUMmen

Det stora badrummet är rymligt och estetiskt inrett med antracitgrått klinkergolv och högblankt kakel på väggarna. Här finner du vägghängd wc, spegel i nisch, infällda spotlights och snygga duschväggar i klarglas. I badrummet ryms även tvättutrustning samt praktisk förvaring i väggskåp. Det mindre badrummet kan nås antingen från hallen eller direkt från master bedroom.

Smidig och snygg förvaring

Praktisk förvaring finns i skjutdörrsgarderober placerade i hall och master bedroom. Där finns även en walk in closet med inredning som du enkelt anpassar och kompletterar efter dina behov.

Om området

Lär känna Kvarnholmen

Från klassisk industri till levande stadsdel med grönområden och mötesplatser. På Kvarnholmen växer ett unikt bostadsområde fram i en kulturhistorisk industrimiljö, alldeles intill Stockholms inlopp. Här blandas moderna bostäder och arbetsplatser med skolor, närservice och restauranger i en avslappnad skärgårdskänsla – endast 15 minuter från stan.

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Jämför bostäder